abonnement

Eksklusivt Noble Nordic-kit + abonnement på Vi Unge

Af Selina Sander Jensen 28. maj 2020
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Nu er det her! Det ultimative sommertilbud til dig, der gerne vil forkæle dig selv med lækker makeup og have masser af underholdning til sommeren. Du får et eksklusivt Noble Nordic-kit, sammen med 4 Vi Unge-blade.

Se tilbuddet her

Elsker du også at forkæle dig selv med god makeup og lækker ansigtspleje? Så skal du læse med her. Lige nu har vi nemlig, det perfekte sommertilbud på et eksklusivt Noble-kit specielt sat sammen til Vi Unge, så du kan forkæle dig selv hele sommeren. Kittet består af fin bærfarvet lipgloss, en mascara, der kan give lidt ekstra drama til dine vipper, en lækker ansigtsmaske, en god makeupbørste og en fin bubblebag, som er en multifunktionel lille pung, du blandt andet kan bruge til at have din makeup med på farten. Du får også 4 numre af Vi Unge, og alt det koster kun 358 kr. inklusiv porto! Du sparer 335,80 kr. Det svarer til 53%.

Se tilbuddet her

Det får du:

  • Noble Nordic-Kit bestående af 5 dele: en Luna Lip Gloss, en Hey Friends mascara, en Pomegranate ansigtsmaske, en The Face Lifter makeup børste og en Bubblebag.
  • Abonnement på Vi Unge (4 numre).

MegetMere