Vi Unge

2021: Her er årets 10 mest læste artikler på viunge.dk

Adele Bennett-Larsen 15. december 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Foto: Canva
Året er ved at lakke mod enden, og vi går nye tider i møde i år 2022. Vi har samlet en liste over jeres yndlingsartikler på viunge.dk.

Året 2021 har været et begivenhedsrigt år med spændende nyheder i kendisland, udgivelser af spændende film, serier og ny musik. I listen nedenfor kan du se hvilke 10 artikler, I har læst allermest på viunge.dk.

1. Hvilken tøjstil har du?
Elsker du også flotte pastelfarver og glitrende hårspænder, eller er du mere til sorte hoodies og ternede Vans? Nummer 1 på listen over de mest læste artikler i 2021 er den ultimative test, hvor du kan finde ud af, hvilken stil du har. Tag testen her.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

2. Er du Harry Potter-freak?
Har du set alle HP-filmene og læst alle bøgerne? Så kan du muligvis kalde dig selv HP-freak. Nummer 2 på listen over de mest læste artikler i 2021 er testen, hvor du finder ud af, om du er ægte HP-fan. Tag testen her.

3. Hvem fra Harry Potter er du?
Der er vist ingen tvivl om, at I elsker Harry Potter-universet - og det forstår vi da godt! Nummer 3 på listen over de mest læste artikler i 2021 er testen, hvor du finder ud af, hvilken HP-karakter, du er. Tag testen her.

4. Hvilken Disney-stjerne er du?
Drømmer du om at blive den næste store Disney-stjerne? Nummer 4 på listen over de mest læste artikler i 2021 er testen, hvor du kan finde ud af, hvilken disney-stjerne du er. Tag testen her.

5. Kan du bestå seksualundervisningen?
Tror du, at du ville kunne bestå seksualundervisningen? Det er der i hvert fald mange af jer, der har været nysgerrige på at finde ud af med denne test, som er nummer 5 på listen over de mest læste artikler i 2021. Tag testen her.

6. Er dit crush vild med dig?
På nummer 6 over de mest læste artikler i 2021 har vi testen, der giver dig svar på det store spørgsmål: Er dit crush vild med mig? Tag testen her.

7. Hvad er dit spirit animal?
På nummer 7 over de mest læste artikler i 2021 har vi testen, der fortæller dig, hvad dit indre spirit animal er. Tag testen her og find ud af det.

8. Hvor stor chance har du for at blive kærester med dit crush?
Når du nu har fundet ud af, hvorvidt dit crush har gengældte følelser, så kan du også lige teste, om der er sandsynlighed for, at I bliver kærester. Denne test er nummer 8 på listen over de mest læste artikler i 2021. Tag testen her.

9. Derfor græd Hailey Bieber på den røde løber
Undrede du dig også over, hvorfor Hailey Bieber græd på den røde løber til The Met Gala 2021? Så er du ikke den eneste. Nummer 9 på listen over de mest læste artikler i 2021 er nemlig artiklen, hvor du får svar på, hvorfor hun græd. Læs artiklen her.

10. Se Kim Kardashian og Pete Davidson kysse
2021 har budt på mange nye ting blandt andet et nyt kærestepar: Komiker Pete Davidson og reality-stjerne Kim Kardashian. På 10. pladsen over de mest læste artikler i 2021 har vi artiklen, der afslører et af deres første kys. Læs artiklen og se videoen her.

Tak fordi i læser vores artikler og rigtig godt nytår til jer alle sammen. Vi ses i 2022 til en masse nye og spændende artikler.

Læs mere om

MestLæste