Rigtig mange kvinder og piger stræber alt for meget efter at få et såkaldt ’thigh gap’ – altså et mellemrum mellem lårene, så de ikke rører hinanden. Nogen har det, fordi de er naturligt tynde eller spinkle, men der er desværre også rigtig mange, som går på unødvendige slankekurer og sulter sig selv få at opnå mellemrummet. Det er der nu kommet et megasejt modsvar på.

Læs også: Nyt lår-smykke forarger

Det kan nemlig være virkelig, virkelig usundt at stræbe efter mellemrummet, fordi vi har unikke kroppe og er bygget på forskellige måder, så derfor er der opstået en trend, hvor man hylder det modsatte – nemlig at lårene skal røre hinanden, og det kalder man ’mermaid thighs’, fordi benenes silhuet kan ligne halen på en havfrue.

Læs også: Elsker du (ikke) din krop?

Kvinder og piger over hele verden bruger hashtagget #mermaidthighs på Twitter og Instagram, og vi synes, det er en supervigtig pointe, der skal minde om, at vi er smukke, som vi er, og at det altså er HELT NORMALT, at lårene rører hinanden, og at det på ingen måde er noget, man skal være ked af eller flov over.

Herunder kan du læse, hvordan du udstråler mere selvtillid!

Wauw, sådan udstråler du mere selvtillid