Clue - menstruationskalender

Clue er en klassiker inden for menstruationsapps - den hjælper dig både med at holde styr på næste menstruation på en nem og overskuelige måde, men også dit humør, dit energiniveau, din søvn, dine følelser og eventuelle smerter kan du tracke med appen - og det er altså ret smart, at du kan taste ind, hvornår du plejer at blive moody eller træt, så du ikke laver de vilde planer på netop den dag måneden efter ...

Periodical

App'en hjælper dig med at holde øje med, hvornår du kan forvente at få din næste menstruation - og herudover kan du også indtaste dit humør, om du har haft hovedpine og cravings, og hvordan din hud har opført sig ... Som en ekstra bonus er appens look fint og girly - og så er den gratis!

Læs også: Menstruationsapps:Hvad er en menstruationskalender?

Yoga studio

Hvis der er noget, din krop har godt af, er det afslappende og rar yoga - især når du har menstruation. Med app'en "Yoga Studio" kan du nemt sammensætte et program, som har fokus på netop det, du har brug for, ligesom du kan vælge et program, der er godt for begyndere, er sundt for ryggen eller er ekstra afslappende. Appen koster 29 kroner.

Netflix

Din dyne, en god serie og nogle lækre snacks - Netflix og andre streamingtjenester er selvfølgelig musthave-apps, når du har din menstruation. Vælg en film eller serie, der gør dig i godt humør - og som måske endda minder dig om, at vi kvinder er virkelig cool!

Flowmagazine Daily Moments

Hvis du har brug for at blive mindet om, at du er fantastisk, som du er, at livet er smukt, og at mindfulness er sundt? Så skal du have fat i en app som Flowmagazones Daily Moments til 16 kroner, som giver dig et fint citat eller tip til hver dag hele året. "But a mermaid has no tears, and therefore she suffers so much more.", som selveste H.C. Andersen er oversat til på d. 15. januars citat.

Udover menstruationsapps kan disse 10 ting gøre din menstruation nemmere - tjek dem i galleriet!

10 ting der gør menstruation liiidt sjovere