Kendte

Zayn Maliks søster taler ud om Perrie Edwards

Af Oliver Kokholm Ungermann 4. maj 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Nu afslører Zayn Maliks storesøster Doniya, hvordan hendes forhold til Perrie Edwards egentlig er.

De er blevet set sammen på et par shoppeture, men indtil nu vidste vi faktisk ikke, hvilket forhold Perrie Edwards har til Zayns storesøster Doniya.

Læs også: Zayn Malik forlader One Direction

Men det viser sig heldigvis at være rigtig godt! Det afslører hun i et interview med BBC, hvor hun også kommer ind på det at have en kendt bror.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

- Vi har et rigtig cool forhold. Perrie er en virkelig sød pige, hun er så venlig, og så er hun nem at snakke med og nede på jorden. Vi har det nærmest, som jeg har det med mine egne søstre, afslører hun, inden snakken går på forholdet til Zayn og berømtheden.

Læs også: Sådan overlever One Direction uden Zayn Malik

- Da det startede, var jeg 18 år, og det hele var ret surrealistisk og underligt, men man vænner sig til det med tiden. Det er overvældende, og man bliver bare nødt til at ride med på bølgen, hvilket også er meget spændende, siger hun.

- Fordi der er en så lille aldersforskel mellem Zayn og jeg, er vi vokset op meget tæt sammen. Faktisk kan han godt lide at bestemme lidt over mig, og han tager lidt rollen som den beskyttende storebror, hvilket er ret dejligt engang imellem, fortæller hun. Nurh!

Se de bedste øjeblikke med Zayn Malik i One Direction i galleriet.

DerforvilvisavneZaynMalik

Læs mere om

MestLæste