Drømme har det med at gå i opfyldelse til OL, men for den populære gymnast Simone Biles var det ikke kun drømmen om medaljer, der gik i opfyldelse i Rio.

Simone Biles har i lang tid været stor fan af Zac Efron, og skuespilleren har altså også fået øjnene op for Simone Biles under OL. Her har hun nemlig imponeret gang på gang og vundet hele fire guldmedaljer og en enkelt bronzemedalje.

Læs også: Zac Efron redder fan efter uheld

Det hele startede i juli, hvor Simone Biles var med i The Ellen DeGeneres Show. Ellen DeGeneres gav hende en gymnastikdragt med billeder af Zac Efron på, fordi hun vidste, at Simone Biles var stor fan af Zac Efron.

Det så skuespilleren, så han ønskede Simone Biles held og lykke til OL på Twitter:

Og da Simone Biles gik videre til en finale i OL, skrev Zac Efron tillykke til hende, og Simone Biles var hurtig til at svare, at hun håbede, at Zac også ville se finalen.

Læs også: Zac Efron har fået hår som Bieber

Og så fik hun det sødeste svar fra Zac Efron – nurh!

Men det allerbedste skete altså i går, for der overraskede Zac Efron Simone Biles i Rio, hvor hun har været til OL den sidste uge. Og se lige, hvor sødt det ser ud her:

Vi kan ikke undgå at være bare liiidt misundelige på Simone Biles, men hun har altså også virkelig fortjent den søde overraskelse efter OL! 

Simone Biles er ikke den eneste stjerne, der crusher på Zac Efron: 

Så mange stjerner crusher på Zac Efron