Kendte

Zac Efron redder fan efter nederen uheld

Af Marie Søndergaard 10. marts 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Seriøst. Zac er jo bare dagens mand i skysovs!

Det her er bare endnu et fantastisk eksempel på, hvor meget fansene betyder for Zac Efron – og hvor gavmild, han er! Han kom nemlig en fan til undsætning, efter Zac selv var en lille smule skyld i, at fanen, der hedder Ahmed, kom til at smadre sin telefon.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Zac taler ud om misbrug

Zac er i øjeblikket ved at optage scener til filmen ”Baywatch”, og Ahmed dukkede op på settet og var så ivrig efter at få et billede sammen med Zac, at han tabte sin telefon, mens han løb efter ham. Zac har selv beskrevet situationen på Instagram, hvor han skriver, at han vil købe en ny telefon til Ahmed.

Læs også: Zac får revet skjorten af

- Jeg elsker, når mine fans er oppe at køre, men @dopekid_23 kom til at smadre sin telefon, mens han jagtede mig for at få et billede til Snapchat. Så er man altså virkelig dedikeret, så jeg skaffer en ny telefon til dig, my brother, skrev Zac blandt andet.

Ahmed har senere været ude at takke Zac på de sociale medier, hvor han skriver, at Zac virkelig har et hjerte af guld. Vi tror da lige, vi skal til at smadre nogle telefoner foran vores idoler!

Se billeder af Zac på settet til "Baywatch" herunder!

ZacEfroni"Baywatch"

Foto: All Over
Foto: All Over
Foto: All Over
Foto: All Over
Foto: All Over
Foto: All Over
Foto: All Over
Foto: All Over
Foto: All Over
Foto: All Over

Læs mere om

MestLæste