Kendte

Zac Efron taler ud om misbrug

Af Marie Søndergaard 1. maj 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Nu fortæller Zac Efron endelig om sin svære kamp med alkohol, og hvordan han får hjælp. Læs historien her!

Det var en overraskelse for mange, da det kom frem, at Zac Efron var på afvænning hele to gange i 2013. Nu har Zac valgt at fortælle om sin kamp for at lade være med at drikke for meget - det er nemlig noget, han stadig har svært ved.

Læs også: Derfor kom Zac Efron i problemer

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

- Jeg drak meget, alt for meget. Det var ikke noget bestemt, der var grunden. Jeg var i 20'erne, single og prøvede at få mit liv til at fungere i Hollywood. Alt bliver bare kastet imod dig, fortæller Zac til The Hollywood Reporter.

Læs også: Zac Efron overfaldet

Selv om Zac har været på afvænning, har han stadig svært ved at lade være med at drikke, og derfor går han i terapi. Han føler, det har ændret hans liv, at han er startet i Anonyme Alkoholikere og har en professionel terapeut at snakke med om sine problemer, men han er stadig ked af, at hele verden kender til de fejl, han lavede.

Læs også: Zac Efron har brækket kæben

- Det er umuligt at leve et helt ærligt og fuldt liv uden at lave fejl og tage konsekvenserne af dem. Men det er meget ydmygende, når fejlene bliver så offentlige, og folk graver i dem, siger Zac, som godt ved, at mange ser op til ham, og at han er en rollemodel.

- Jeg er kun et menneske, og jeg har lavet mange fejl. Jeg har lært af dem alle, siger han.

Hvad synes du om det, Zac siger?