zac efron
Kendte

Zac Efron har fået Justin Bieber-hår

Af Marie Søndergaard 6. juni 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Den lækre skuespiller er begyndt at eksperimentere med sin frisure, og nu sammenligner mange Zac Efron med Justin Bieber.

Zac Efron har gennemgået noget af en forvandling på det seneste. Han skal være med i filmen ”Baywatch”, og det betyder, at han har fået en ret vild krop (ja, den var også meget pæn i forvejen), en seriøs spraytan og har fået en lysere frisure.

Tag testen: Kunne du date Zac Efron?

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Nu har Zac så taget skridtet videre og farvet sine spidser helt blonde, hvilket får mange til at sammenligne ham med Justin Bieber, som havde en lignende frisure, før han fik dreadlocks. Zac har ikke afsløret, om håret er på grund af en film eller fordi, han bare gerne ville prøve noget nyt.

Læs også: Zac taler ud om misbrug

Se billeder af hans nye hår herunder:

zac efron
Foto: All Over
zac efron
Foto: All Over

Hvad synes I om frisuren?

Herunder kan du læse om nogle af de stjerner, der også crusher på Zac!

mangestjernercrusherZacEfron

- Lad mig være ærlig: Jeg crusher på Zac Efron! Hvis jeg bare kunne blive lidt ældre og være sammen med Zac, ville det være som at få alle mål i livet opfyldt.
All Over
- Jeg er besat af Zac Efron, og jeg har elsket ham siden ”High School Musical”. Jeg har mødt så mange mennesker, men desværre ikke ham endnu, selv om det var tæt på en gang. Han er helt klart nummer et på min liste.
- Zac har bogstavelig talt den bedste krop, jeg nogensinde har set. På settet stod jeg bare og kiggede på hans muskler, og jeg rørte dem også et par gange for at tjekke, om det var en illusion eller sådan noget.
- Om jeg har et crush på ham? Det ved jeg ikke… Han er et godt bud, haha.
- Min mor og jeg sidder seriøst og kigger på billeder af Zac Efron på Google. Piger, jeg forstår jer! Han er smuk, skrev Miley på Twitter i 2009.
- Jeg er besat af ham. Hvad du ikke ved er, at vi minder vildt meget om hinanden. Vi er nærmest den samme person.
- Jeg tænker stadig på Zac Efron som min kommende mand. Jeg elsker hans stil. Og jeg kan faktisk rigtig godt lide hans hår.
- Jeg elsker Zac Efron. Altså, jeg har set hver eneste ”High School Musical”-film en million gange, og alle andre film han har lavet. Jeg elsker ham!
- Zac Efron. Selvfølgelig. Jeg har crushet på ham siden ”High School Musical”.
- Første gang jeg så ham på skærmen, blev jeg så begejstret, at jeg næsten tabte mine popcorn i biografen.

MestLæste