Vi er totalt utålmodige efter halloween-afsnittet og jule-afsnittet af "Pretty Little Liars"! Og det er kun blevet værre, efter Shay Mitchell, som spiller Emily i serien, har afsløret et par hemmeligheder fra serien.

Tag testen: Hvem er din "Pretty Little Liars"-BFF?

Blandt andet har hun løftet sløret for, at man kommer til at se nogle af de afdøde fra PLL igen - yeiks!

- Maya kommer tilbage sammen med alle andre døde karakterer, du overhovedet kan komme i tanke om. Det bliver nærmest: "Velkommen tilbage til Rosewood", siger Shay Mitchell til Seventeen Magazine.

Læs også: Det vidste du ikke om "Pretty Little Liars"

Hun fortæller også, at jule-afsnittet bliver flottere end alle andre afsnit, for settet har været større, og de har brugt tonsvis af kunstigt sne, så man kommer totalt meget i julestemning.

I interviewet afslører Shay, hvem der er den største joker på settet, og hvem hun ville giftes med af drengene fra serien.

Læs også: 12 ting, vi elsker ved "Pretty Little Liars"

- Ashley lader tit som om, hun bliver brændt af krøllejernet, så stylisterne flipper ud. Eller også bliver hun vred for sjov, så alle praktikanterne bare tænker: "OMG", siger Shay om Ashley Benson, som spiller Hanna, og afslører også sin drømmefyr fra settet.

- Jeg har altid sagt, at hvis jeg ikke er gift, når jeg er 35 år, vil jeg giftes med Keegan og have børn med ham. Hvem kan stå for de blå øjne? Man svæver væk i dem, siger Shay om Keegan Allen, som spiller Toby.

Tag testen: Kunne du overleve "Pretty Little Liars"?

Hvor meget glæder I jer til mere PLL?

”Pretty Little Liars” før og nu