Kendte

Selena Gomez: Det værste ved at være kendt er …

Af Stine Kærsgaard 22. juli 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Ville du også være træt af, at din berømthed gik ud over dine veninder?

I et radiointerview har Selena Gomez nu åbnet op for, hvordan hendes berømthed nogle gange går ud over hendes veninder, da folk har det med at forskelsbehandle dem og hende. Når Selena og veninderne for eksempel er ude at spise eller er til arrangementer, bliver Selena tit særbehandlet, og det er superakavet, synes hun:

- Mine roommates, som jeg bor sammen med, er ikke i min branche. Én er ejendomsmægler, og en anden arbejder for en frivillig organisation, og det er som om, at når jeg er ude med dem, så bliver de behandlet anderledes, fortæller Selena og fortsætter:

Læs også: Cody Simpson: det er irriterende at hænge ud med Selena Gomez

- Det er meget ubehageligt, for de er mine bedste venner. Det er ret skørt at se. Det bliver bare underligt, for alle i rummet ser det. Det bryder jeg mig ikke om.

Hvis Selena selv kunne bestemme, ville hun altså ønske, at fremmede, som kommer hen til hende, mens hun sidder med sine venner, ikke ville behandle hende anderledes end dem. Vi forstår hende virkelig godt, for det må være en virkelig irriterende følelse altid at blive særbehandlet.

Læs også: Selena Gomez: Jeg vil bevise hvad jeg kan 

Kan I forstå, at Selena synes, det er irriterende? Eller synes I bare, hun skal acceptere det som en del af hendes berømthed? Fortæl os din mening i kommentarfeltet.

Se billeder af Selena Gomez på stranden her:

SelenaGomezstranden

Læs mere om

MegetMere