Kendte

Selena Gomez: Jeg vil bevise, hvad jeg kan

Af Benedikte Brix 3. september 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Vi mødte Selena Gomez til en snak om popmusik, hårfarvning og skrigende fans, da hun besøgte Danmark i sidste uge. Læs interviewet her!

- Ja, jeg farver mit hår. Men jeg har faktisk ikke gjort det et stykke tid, så man kan nok godt se, at det er groet lidt ud, afslørede Selena Gomez, da vi mødte hende inden koncerten i fredags.

Læs også: Anmeldelse: Selena Gomez fik stjernerne til at danse

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Selena var i Danmark for at optræde med sin turné, "Stars Dance", og udenfor vinduet kunne vi høre masser af Selenators, der skreg, mens de ventede på at komme ind at se koncerten.

- Det er en god følelse at høre pigerne udenfor. Det er hele grunden til, at jeg er her: At møde de fans, jeg aldrig ser. Jeg er altid i USA, og jeg har ikke mulighed for at komme her så tit. Jeg kan godt lide at komme og sige "hej", og jeg nyder at være lidt sammen med mine fans.

- Mit liv lige nu er hektisk og travlt, men det er sjovt. Jeg turnerer og rejser. Der er altid op- og nedture - jeg får hjemve, men jeg får også mulighed for at se hele verden!

Læs også: Selena Gomez er blevet storesøster

Udover sin turné har Selena Gomez oplevet virkelig mange spændende øjeblikke i år - men hvilken oplevelse har været den største for hende?

- Jeg er fyldt 21 år, jeg har vundet min første VMA, jeg har fået en lillesøster og jeg er på turné. Der er virkelig mange ting, jeg kan ikke vælge. Personligt har det været fantastisk at få min lillesøster, men der er sket mange gode ting, fortalte den smukke sangerinde.

Det nye album, "Stars Dance", er fyldt med energi, og Selena fik da også danset og hoppet en del rundt på scenen under koncerten. Hun elsker nemlig at lave tempofyldt dansemusik.

- Jeg kan godt lide at lave musik, som folk kan nyde fysisk. Jeg synes, musikken er lige så vigtig som teksten, og derfor skal det passe sammen. Alle mine albums lever i en danseverden, men det her album skulle være lidt ældre, for jeg vil bevise, hvad jeg kan, sagde Selena Gomez.

vi unge, selena gomez

Læs også: Selena Gomez' vilde fødselsdagsfest

- Da jeg indspillede den her plade, ville jeg gerne have piger og drenge til at nyde at være på dansegulvet. Jeg har selv danset meget mere, og det vil jeg gerne dele med mine fans. Jeg elsker at lave et godt popalbum.

Og vi elsker albummet, Selena!

Du kan læse resten af interviewet med Selena Gomez i december-nummeret af Vi Unge.

Hvilken Selena Gomez-sang kan du allerbedst lide?

MestLæste