Kendte

Cody Simpson: Det er irriterende at hænge ud med Selena Gomez

Af Stine Kærsgaard 17. juli 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Læs her, hvorfor Cody Simpson synes, at det kan være ret så irriterende at være sammen med veninden Selena Gomez.

I et nyt interview har Cody Simpson afsløret, at der også er en side ved kendislivet, som han faktisk ikke bryder sig særligt meget om.

Da en journalist fra ”E!” spurgte, hvordan det er at hænge ud med en meget kendt person, som for eksempel veninden Selena Gomez, svarede han:

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

- Det kan være ret irriterende, for til daglig hænger jeg ikke rigtig ud med kendte. Alle mine nærmeste venner er ikke kendte, og når jeg hænger ud med en pige, som er musiker, så tænker alle bare, at det hele skal handle om det. Igen, jeg vil gerne være venner med alle.

Læs også: Cody Simpson deler nøgenbilede

Selv om Cody i interviewet hentyder, at det er irriterende at hænge ud med Selena, så mener han selvfølgelig ikke, at hun er irriterende som person. Vi kan egentlig godt forstå, at det nogle gange må være lidt irriterende at få så meget opmærksomhed, når man bare gerne vil hygge sig med sin veninde. På den anden side giver det meget god mening, at fans er nysgerrige på, hvad deres idoler laver, når de er sammen.

Læs også: Selena Gomez' svar på vægtkritik

Kan I forstå, at Cody synes, det er irriterende?

Se billeder af Cody Simpsons piger her:

CodySimpsonspiger

I 2011 flirtede de to lidt over Twitter, og det satte gang i et rygte om, at de datede. Men Cody siger, at de kun var og er venner.
Hailey var med i musikvideoen til »On My Mind«, og sidste sommer gik der rygter om, at de havde fundet sammen i virkeligheden. Ingen af dem har sagt noget om det.
Sidste år samarbejdede de om »Ay Na Na« og »Make It Hot«, og det blev til et venskab mellem de to stjerner.
De mødtes, da hun stod i kø til hans koncert i september sidste år, og de blev straks venner. – Hun er en person, som jeg gerne vil have som min ven i mange år, har Cody sagt.
De er meget hemmelighedsfulde omkring deres forhold, men de er blevet spottet på date og er helt sikkert mere end venner.

Læs mere om

MestLæste