Kendte

Cody Simpson deler nøgenbillede

Af Redaktionen 20. maj 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Har du også drømt om at se Cody Simpson uden tøj på? Så er du heldig, for han har nemlig delt et billede af sin nøgne mås. Se det her!

Normalt ser vi ham i flot tøj på den røde løber eller i badeshorts med sit surfbræt under armen, men nu ser vi altså en helt ny side af Cody Simpson. Nemlig bagsiden - uden tøj på.

Tag testen: Kunne du være kærester med Cody Simpson?

Cody har nemlig været så rar at dele dette billede på sin facebookside.

cody simpson, nøgenDet er Codys ekskæreste, der har taget billedet, og han delte det som et "throw back". Nu har han slettet det igen, men så er det jo heldigt for os, at intet nogensinde forsvinder helt fra internettet.

Tag testen: Hvor meget ved du om Cody Simpson?

Hvad synes I om billedet?

CodySimpsonspiger

I 2011 flirtede de to lidt over Twitter, og det satte gang i et rygte om, at de datede. Men Cody siger, at de kun var og er venner.
Hailey var med i musikvideoen til »On My Mind«, og sidste sommer gik der rygter om, at de havde fundet sammen i virkeligheden. Ingen af dem har sagt noget om det.
Sidste år samarbejdede de om »Ay Na Na« og »Make It Hot«, og det blev til et venskab mellem de to stjerner.
De mødtes, da hun stod i kø til hans koncert i september sidste år, og de blev straks venner. – Hun er en person, som jeg gerne vil have som min ven i mange år, har Cody sagt.
De er meget hemmelighedsfulde omkring deres forhold, men de er blevet spottet på date og er helt sikkert mere end venner.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

MestLæste