Kendte

Sådan går det med Amanda Bynes i dag

Af Oliver Kokholm Ungermann 18. marts 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
For få måneder siden blev Amanda Bynes både anholdt, indlagt, smidt ud skolen og sine forældres hus, og hun sov i et storcenter. Se her, hvordan hun har det i dag.

Da Amanda Bynes blev anholdt for at køre bil i påvirket tilstand i efteråret, gik det for alvor ned ad bakke for den 28-årige tidligere Disney-stjerne, som sidenhen er blevet erklæret maniodepressiv.

Læs også: Amanda Bynes sover i shoppingcenter

Amanda blev uvenner med sine forældre, der ikke vil give hende penge, hun blev smidt ud af sin skole, og til sidst måtte hun overnatte på en bænk i et storcenter. Men nu er der endelig godt nyt!

For første gang siden januar har Amanda nemlig givet lyd fra sig på de sociale medier, og på Twitter har hun beroliget os alle omkring hendes situation.

- Jeg tager medicin, og jeg ser min psykolog og psykiater hver uge, så jeg har det fint. Jeg bor ikke sammen med mine forældre, hvilket min dom ikke tvinger mig til. Min advokat siger, at hvis jeg samarbejder med retten, og jeg bliver ved med at tage min medicin, får jeg min frihed. Tak, Gud, skriver hun.

Læs også: Amanda Bynes: - Jeg er forlovet

Samtidig har Amanda delt et selvportræt, som viser, at hun stadig sørger for at få tegnet, selv om hun ikke længere går på skole. Yay!Vi er SÅ glade for at se, at det endelig begynder at gå i den rigtige retning for Amanda, og vi håber virkelig det bedste for hende!

AmandaBynes

"Du er grim @mileycyrus".

Miley svarede i et radioshow: "For mig er det trist. Jeg heppede på hendes comeback".
"@rihanna Chris Brown slog dig, fordi du ikke er køn nok ... jeg har mødt dit grimme ansigt i virkeligheden. Du er ikke køn, du ved det!"

"@drake please lad være med at tro, du ser godt ud! Ad! ... Jeg vil dele grimme billeder af @Drake, hver gang jeg ser et! Ikke svært:) … Grimme øjne der sidder langt fra hinanden!"

"@zacefron har et grimt ansigt".
"Min mor er grim og gammel og desperat efter min opmærksomhed! Lad mig være i fred, min grimme mor!"

Faktisk har Amanda kaldt alle i sin familie grim - på nær broderen Tommy.
"Grimt ansigt".
"Du er så grim, jeg vil ikke snakke med dig".
"Barack og Michelle Obama er grimme!"

MegetMere