Kendte

Nicki Minaj og Taylor Swift i Twitter-opgør

Af Susie Pedersen 22. juli 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Nomineringerne til MTV VMA 2015 har gjort Nicki Minaj så vred, at hun er endt i et skænderi med Taylor Swift. Se deres opgør her.

Nomineringer og prisuddelinger er for alvor noget, der kan komme imellem stjernerne. Det var også lige ved at ske for stjernerne Nicki Minaj og Taylor Swift, efter nomineringerne til MTV VMA 2015 blev offentliggjort.

Nicki Minaj blev ikke nomineret i kategorierne ”Bedste video” og ”Bedste koreografi” for videoen ”Anaconda”, som fik massiv omtale og slog alle visningsrekorder, da den kom ud i august sidste år. Grunden til de manglende nomineringer, mener Nicki selv, er, at hun er sort kvinde med former, og det proklamerede hun på Twitter via en masse tweets.

Læs også: 10 seje facts om Nicki Minaj

- Hvis jeg var en ”anden” slags artist, ville ”Anaconda” helt sikkert være blevet nomineret for ”Bedste koreografi” og ”Bedste video”, skrev Nicki og fortsatte:

- Hvis din video hylder kvinder med tynde kroppe, så bliver du nomineret for ”Bedste video”, tilføjede hun.

Læs også: Taylor Swift slås i ny "Bad Blood"-video

Taylor Swift, hvis ”Bad Blood”-video slog ”Anaconda”-visningsrekorden, følte sig trådt på af Nickis nedladende tweets og svarede derfor:

- @NickiMinaj, jeg har aldrig gjort andet end at elske og støtte dig. Det ligner dig ikke at sætte kvinder op mod hinanden. Måske var det en af de mandlige nominerede, der tog din plads …

Læs også: Taylor Swift har fundet sin dobbeltgænger

Tweet-strømmen fortsatte derefter fra Nicki Minaj, der til sidst blev stoppet af en invitation fra Taylor, som samtidig lukkede deres fight.

- @NickiMinaj, hvis jeg vinder, så kom med mig op på scenen!! Du er hermed inviteret til at være på alle de scener, jeg nogensinde skal stå på.

Om Nicki Minaj rent faktisk kunne finde på at gå op på scenen til Taylor, hvis hun vinder, må tiden vise. Men vi synes, det er ret sejt, at Taylor tilbyder hende det efter sådan en omgang.

I galleriet herunder kan du læse andre stjerners Twitter-fights.

Stjernernesvildestetwitter-fights

Stjernerne fra Nickelodeons tv-serie ”Victorious” kom ud i et vildt skænderi, da Ariana Grande beskyldte Victoria Justice for at være årsagen til, at serien sluttede. Til det svarede Victoria på twitter:

- Nogle folk vil smide en, de betragter som en ven under en bus, kun for at få dem selv til at se godt ud. 

Av av!

Efter Lorde svinede Selena Gomez til for at være anti-feministisk, fik Joe Jonas for meget! Derfor tweetede han denne opsang til den new zealandske sangerinde.

Da Rita Ora gjorde det forbi med Rob Kardashian, blev Rob så vred, at han skrev nogle ret ubehagelige ting om sin eks på twitter. Rob slettede senere de fleste af sine tweets, men før det nåede han at beskylde Rita for at have været ham utro med mere end 20 mænd! Ouch.

Amanda Bynes har været efter ret mange stjerner på twitter. Hun har blandt andet kaldt Miley Cyrus, Zac Efron og Drake for grimme i sine tweets. Hun gik skridtet videre, da hun tweetede til Rihanna, at hendes udseende var skyld i, at hendes ekskæreste Chris Brown slog hende!

One Direction og The Wanted havde i en lang periode en twitter-krig kørende, der kulminerede, da Zayn Malik kaldte Max George ”Klamydia-dreng”. Faktisk blev fejden så slem, at flere af drengenes kærester begyndte at blande sig i konflikten!

Da Miley Cyrus i et interview med magasinet Rolling Stones nævnte Sinéad O’Connor som en af sine inspirationskilder, fik det den irske sangerinde til at offentliggøre et åbent brev til Miley. I brevet skriver Sinéad blandt andet:

- Det budskab, du sender, er, at det er sejt at være prostitueret... Det er ikke cool, Miley... Det er farligt.

Det fik Miley til at tweete et screenshot af nogle tweets, som Sinéad skrev i 2012, hvor hun efterlyser en psykiater. I teksten til billedet sammenlignede Miley Sinéad med Amanda Bynes, der også er kendt for sine skandaløse tweets.

Efter Miley Cyrus og Katy Perry kyssede til en af Mileys koncerter, startede der en twitter-krig mellem de to! Katy Perry antydede nemlig i et interview, at hun syntes, det var lidt ulækkert at kysse med Miley:

- Gud ved, hvor den tunge har været … vi ved det ikke! Den tunge er så famøs.

Det fik Miley til at gå til angreb på twitter, hvor hun svinede Katys ekskæreste John Mayer: 

-  Girl, hvis du er nervøs for, hvor tunger har været, så er det godt, at din ekskæreste nu er din EKSKÆRESTE, for vi ved ALLE, hvor den har været.

Da Lady Gaga til en koncert havde en artist på scenen, der kastede farvet mælk op, blev det for meget for Demi Lovato, der i lang tid har kæmpet med spiseforstyrelser:

- Sørgeligt … Som om, der ikke er nok mennesker, der allerede glamouriserer spiseforstyrrelser. For at få det hele på det rene, så er det overhovedet ikke ”cool” eller ”kunstnerisk”.

Efter Jai Brooks og Ariana Grandes brud skrev parret nogle ret grimme ting om hinanden på deres twitter-profiler.

- Ja, hun var utro. Ja, det er nederen. Ja, jeg blev forladt for en anden fyr, tweetede Jai om deres brud. 

Det blev Ariana selvfølgelig rigtig ked af at læse, så hun skrev en række tweets, hvor hun forsvarede sig mod Jais anklager.

MegetMere