Kendte

Miley Cyrus: - Jeg vil ikke dø som popstjerne

Af Oliver Kokholm Ungermann 27. august 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
”Bangerz”-stjernen Miley Cyrus siger nu, at hun ikke har lyst til at dø som popstjerne. Læs her, hvad hun mener med det.

Der er ingen tvivl om, at Miley Cyrus for alvor blev verdenskendt og stjal alle overskrifterne, da hun til sidste års MTV Video Music Awards twerkede op af Robin Thicke i et meget udfordrende outfit. Det gentog hun ikke i år.

Læs også: Video: Miley Cyrus tager hjemløs med på scenen

- Efter min optræden til sidste års VMA, forstod jeg ikke hvilken platform, jeg har, og jeg forstod ikke min magt og hvor kraftfuldt, det er, når jeg råber op. Så jeg tænkte, at jeg hellere vil begynde at bruge det på en positiv måde, fortæller Miley til AP.

Det gjorde hun i højeste grad, da hun lod sin hjemløse date modtage prisen for årets bedste musikvideo på hendes vegne og sætte fokus på hjemløshed blandt unge i USA.

- Det fylder dig op med energi, og det føles godt i lang tid. Jeg har en fantastisk følelse i dag. Det føles som om, jeg har en jetpack bundet til mig, og jeg er parat til at flyve af sted. Jeg føler, der er en måde, jeg kan indblande hjemløshed blandt unge i alt, jeg gør, i fremtiden. Det giver mig bare et formål med det hele, fortsætter Miley.

Læs også: Miley Cyrus møder sin dobbeltgænger

Og står det til hende, vil hun langt hellere huskes for dette års VMA end hendes skandaløse optræden året forinden.

- Altså, død som popstjerne er ikke det, der skal stå på min gravsten, siger Miley.

Hun vil altså langt hellere huskes for hendes gode gerninger og ikke, hvordan hun optrådte som sanger.

Hvad synes du om det, Miley siger?

StjernernetilMTVVideoMusicAwards2014

MegetMere