Kendte

Louis Tomlinson og Naughty Boy i vild Twitter-fight

Af Oliver Kokholm Ungermann 31. marts 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Et tweet fra Naughty Boy har gjort Louis Tomlinson sur, og det har startet et skænderi. Se her, hvorfor!

Få timer inden Naughty Boy udgav demoen til "I Wont Mind", som er det første udspil fra ham og Zayn Malik, kom han i et skænderi med Louis Tomlinson på Twitter.

Læs også: Louis Tomlinson kysser med ny pige

Naughty Boy retweetede nemlig en video, som hylder det nye samarbejde mellem ham og Zayn Malik - som nu er blevet døbt Zaughty - og det synes Louis slet ikke var på sin plads.

- Wow @NaughtyBoyMusic, du er så ubetænksom, seriøst hvor f*cking gammel er du? Grow up, lød det i første omgang fra Louis, som senere fulgte op med endnu et tweet.

Læs også: Louis Tomlinson kommenterer på kyssebillede

- Du prøver tydeligvis at vinde fans. Det lykkedes for dig. Fair spillet, skrev Louis ironisk og trak sig herefter ud af skænderiet.
Senere på aftenen udgav Naughty Boy så demoen til sangen, som du kan høre på vores Facebookside, og delte også et citat, der meget vel kunne handle om Zayn.

- Respekter dig selv nok til at forlade det, der ikke længere passer til dig, vokser med dig eller gør dig glad, skrev han.

Se videoen, der startede det hele her.Hvad synes du om hele skænderiet?

Stjernernesvildestetwitter-fights

Stjernerne fra Nickelodeons tv-serie ”Victorious” kom ud i et vildt skænderi, da Ariana Grande beskyldte Victoria Justice for at være årsagen til, at serien sluttede. Til det svarede Victoria på twitter:

- Nogle folk vil smide en, de betragter som en ven under en bus, kun for at få dem selv til at se godt ud. 

Av av!

Efter Lorde svinede Selena Gomez til for at være anti-feministisk, fik Joe Jonas for meget! Derfor tweetede han denne opsang til den new zealandske sangerinde.

Da Rita Ora gjorde det forbi med Rob Kardashian, blev Rob så vred, at han skrev nogle ret ubehagelige ting om sin eks på twitter. Rob slettede senere de fleste af sine tweets, men før det nåede han at beskylde Rita for at have været ham utro med mere end 20 mænd! Ouch.

Amanda Bynes har været efter ret mange stjerner på twitter. Hun har blandt andet kaldt Miley Cyrus, Zac Efron og Drake for grimme i sine tweets. Hun gik skridtet videre, da hun tweetede til Rihanna, at hendes udseende var skyld i, at hendes ekskæreste Chris Brown slog hende!

One Direction og The Wanted havde i en lang periode en twitter-krig kørende, der kulminerede, da Zayn Malik kaldte Max George ”Klamydia-dreng”. Faktisk blev fejden så slem, at flere af drengenes kærester begyndte at blande sig i konflikten!

Da Miley Cyrus i et interview med magasinet Rolling Stones nævnte Sinéad O’Connor som en af sine inspirationskilder, fik det den irske sangerinde til at offentliggøre et åbent brev til Miley. I brevet skriver Sinéad blandt andet:

- Det budskab, du sender, er, at det er sejt at være prostitueret... Det er ikke cool, Miley... Det er farligt.

Det fik Miley til at tweete et screenshot af nogle tweets, som Sinéad skrev i 2012, hvor hun efterlyser en psykiater. I teksten til billedet sammenlignede Miley Sinéad med Amanda Bynes, der også er kendt for sine skandaløse tweets.

Efter Miley Cyrus og Katy Perry kyssede til en af Mileys koncerter, startede der en twitter-krig mellem de to! Katy Perry antydede nemlig i et interview, at hun syntes, det var lidt ulækkert at kysse med Miley:

- Gud ved, hvor den tunge har været … vi ved det ikke! Den tunge er så famøs.

Det fik Miley til at gå til angreb på twitter, hvor hun svinede Katys ekskæreste John Mayer: 

-  Girl, hvis du er nervøs for, hvor tunger har været, så er det godt, at din ekskæreste nu er din EKSKÆRESTE, for vi ved ALLE, hvor den har været.

Da Lady Gaga til en koncert havde en artist på scenen, der kastede farvet mælk op, blev det for meget for Demi Lovato, der i lang tid har kæmpet med spiseforstyrelser:

- Sørgeligt … Som om, der ikke er nok mennesker, der allerede glamouriserer spiseforstyrrelser. For at få det hele på det rene, så er det overhovedet ikke ”cool” eller ”kunstnerisk”.

Efter Jai Brooks og Ariana Grandes brud skrev parret nogle ret grimme ting om hinanden på deres twitter-profiler.

- Ja, hun var utro. Ja, det er nederen. Ja, jeg blev forladt for en anden fyr, tweetede Jai om deres brud. 

Det blev Ariana selvfølgelig rigtig ked af at læse, så hun skrev en række tweets, hvor hun forsvarede sig mod Jais anklager.

MegetMere