Kendte

Justin Bieber kom ikke til sin dimission

Af Anja Bruneskjold 3. juli 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Da Justin Bieber skulle til dimission for at få overrakt sit eksamensbevis, var han travlt optaget af sin tourné og kunne derfor ikke komme.

I torsdags var der dimission på Justin Biebers skole, hvor han skulle have overrakt sit eksamensbevis og fejre, at han er blevet færdig med gymnasiet. Desværre havde Justin Bieber så travlt med sin tourné, at han hverken havde tid eller mulighed for at dukke op.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Justin Bieber vil ikke være som Justin Timberlake.

Justin Biebers skole havde skrevet hans navn ind i programmet, så selv om han ikke selv var til stede, blev hans navn alligevel råbt op sammen med alle de andre elever, der nu var blevet færdige med gymnasiet. Desværre kunne han ikke selv tage imod sit eksamensbevis.

Læs også: Justin Bieber kommer til Danmark.

Justin Bieber har taget det meste af sin gymnasieuddannelse over nettet, fordi han har brugt en masse tid på at rejse verden rundt med sin musik og derfor ikke har haft tid til at gå til normal undervisning. Og selv om han synes, det har været hårdt, så er han alligevel glad for, at han gjorde det.

Vi synes, det er lidt sejt, at Justin Bieber har gjort sin uddannelse færdig på gymnasiet samtidig med, han har været travlt optaget af sin musik. Hvad synes du?

Læs også: Justin Bieber hader kendislivet.

Læs mere om

MestLæste