Kendte

Justin Bieber kommer til Danmark

Af Sarah-Sofie Boussnina 2. juli 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Så er det officielt, at Justin Bieber kommer til Danmark. Hans koncert bliver i Parken 20. april 2013.

Så skete det endelig igen! Justin Bieber kommer til Danmark - og denne gang bliver det København, der får besøg af verdensstjernen.

Justin Bieber har taget verden med storm, han har solgt over 15 millioner albums, og han har 43 millioner facebook-fans, 22 millioner twitter-followers og 2,9 milliarder Youtube-views. Nu har Justin Bieber udgivet sit 4. album, Believe, som øjeblikkeligt røg ind som nr.1 på hitlisterne.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Er Justin Bieber træt af sine fans

I forbindelse med sin verdenstourné, Believe, gæster Justin Bieber Danmark, når han den 20. april 2013 holder koncert i Parken. Billetterne koster mellem 349-599 kr. og kan købes fra den 6. juli klokken 10.00 på billetlugen.

Sådan møder du Justin Bieber
Ved at købe V.I.P billetter til koncerten i Parken, får du lov til at møde Justin Bieber, få en autograf, en goodiebag og de bedste pladser til koncerten.

Læs også: Justin Bieber flasher sine boxershorts

Sådan får du fadt i billetterne
Der bliver garanteret rift om billetterne til Justin Biebers koncert i Parken, billetterne kan købes fra den 6. juli, så det er vigtigt, at du sidder klar foran din computer inden klokken 10.00. Du kan eventuelt få dine forældre til at gøre det samme, så er der større sandsynlighed for, at en af jer, får fadt i billetterne. Du kan også stille dig i kø uden FONA

Husk at hold øje med viunge.dk, mon ikke vi udlodder nogle billetter til den store koncert i Parken?

Skal du med til koncerten?

Læs også: Justin Bieber afslører samarbejde med One Direction

MestLæste