Kendte

Justin Bieber flasher sine boxershorts

Af Line Sølvhøj Jensen 11. juni 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Tusindvis af spanske Bieber-fans var heldige at få et glimt af Justin Biebers grønne boxershorts, da han viste sin mave frem i sidste uge.

Justin Bieber var i Madrid for at medvirke i tv-showet El Hormiguero i sidste uge, og samtidig skulle Justin Bieber spille nogle af sangene fra sit nyeste album "Believe".

Læs også: Justin Bieber besvimede efter paris-koncert.

"Believe" er en blanding af forskellige stilarter, og Justin Bieber har udtalt, at hans nyeste album er mere voksent end hans tidligere albums.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Justin Bieber overraskede Selena Gomez med romantisk date.

Tusindvis af fans ventede udenfor studiet og håbede på at få et glimt af Bieber. De sang sange fra Biebers nye album og håbede på, at det kunne lokke ham ud. Og det gjorde det! Og de mange fans endte måske med at få et glimt af Bieber, som de ikke helt havde regnet med.

Justin Bieber, fans, boxershorts, mave, El Hormiguero, Believe

I løbet af programmet gik Justin Bieber nemlig hen til et vindue og løftede op i sin T-shirt, så han flashede sin mave og sine grønne boxershorts, og det vagte altså stor jubel blandt Biebers mange fans. Inde i studiet var de mange Bieber-fans også heldige at få et glimt af Biebers mave og boxershorts, da han skulle have en mikrofon ind under blusen.

Læs også: Usher - Justin Bieber er bedre til piger end mig.

Justin Bieber var meget begejstret for showet og især de mange fans, der var mødt op udenfor.

- DET VAR SINDSSYGT! Jeg elsker det show. El Hormiguero er altid sjovt. Og folk udenfor… det var utroligt. JEG ELSKER SPANIEN! Tak. Jeg elsker jer, twittede Justin Bieber.

Justin Bieber, fans, boxershorts, mave, El Hormiguero, Believe

MestLæste