Kendte

Justin Bieber hader kendislivet

Af Line Sølvhøj Jensen 19. april 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Selv om Justin Bieber er en af de mest berømte stjerner i verden, så synes han ikke selv, at kendislivet er superfedt, og han kæmper faktisk for at leve et normalt liv.

Læs også: Justin Bieber - Alle piger er prinsesser.

Justin Bieber har flere gange vist, at han forsøger at holde begge ben på jorden og være så naturlig over for sine fans som muligt. Og selv om Bieber nyder godt af penge og dyre biler, så bryder han sig ikke specielt meget om kendislivet, afslører hans manager Scooter Braun:

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Bieber opskrift på at være en god kæreste.

- Han kan ikke lide at være berømt. Han kæmper med dét, at han ikke har et normalt liv, fortæller Scooter Braun.

Justin Bieber nægter også at skjule sit forhold til kæresten Selena Gomez over for offentligheden. Selv om Paparazzi-fotograferne konstant er efter dem, så vil Bieber ikke gå på kompromis med kærlighedslivet. Justin Bieber udtaler, at han mener, det vil være usundt for hans og Selenas forhold, hvis de forsøgte at skjule det.

Læs også: Justin Bieber skal overvåges.

- Hvis det var sådan, at du tager denne bil, og jeg tager denne bil, og så mødes vi senere på stedet. Så går du ind ad én dør, og jeg går ind ad en anden, og så vil vi mødes på et tidspunkt … På den måde er det jo ikke engang et forhold, forklarer Justin Bieber.

Justin Bieber er heller ikke bange for at vise sin kærlighed til Selena Gomez, selv om han konstant bliver overvåget. Han er utallige gange blevet set kysse hende, kramme hende og endda snige sin hånd ned på hendes bagdel, selv om parret er fuldt overvåget.

MestLæste