Kendte

Biebers opskrift på at være en god kæreste

Af Line Sølvhøj Jensen 28. marts 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Alt virker perfekt mellem Justin Bieber og Selena Gomez, og måske er det fordi, Justin Bieber har en idé om, hvordan man er den perfekte kæreste.

Der er sikkert mange, der tænker, at Justin Bieber er den perfekte kæreste, og det er han måske også. I hvert fald mener Justin Bieber selv, at han har et godt tip til, hvordan man er en god kæreste.

Læs også: Her er Selena Gomez og Justin Biebers hund.

Justin Bieber og Selena Gomez har været kærester siden 2010, og det virker kun som om, kærligheden mellem dem bliver større og større. Bieber indrømmer i et interview, at han har en idé om, hvordan man er en god kæreste. Han fortæller, at han er god til at sige undskyld, hvis han har begået en fejl, og han mener, det er nøglen til at være en god kæreste.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Justin Biebers vilde snav.

- Hvis du vil være en god kæreste, er du bare nødt til at have tålmodighed og… du tager altid fejl, når det kommer til piger, så bare sig undskyld, når der er behov for det, udtaler Justin Bieber.

Læs også: Justin Bieber overrasker Selena Gomez.

Justin Biebers nyeste single "Boyfriend" er lige kommet på gaden, men Justin Bieber udtaler, at sangen ikke er skrevet til Selena. Hør "Boyfriend" her!

JustinBieberogSelenaGomezstranden

MestLæste