Kendte

Justin Bieber – alle piger er prinsesser

Af Line Sølvhøj Jensen 16. april 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
I et interview fortæller Justin Bieber om sit forhold til Selena Gomez og udtaler samtidig, at alle piger er prinsesser.

Justin Bieber charmerede tusindvis af piger verden over, da han for nylig, i et interview til magasinet Seventeen, fortalte, hvad han gør for at være en god kæreste og forkæle Selena Gomez.

- Jeg prøver bare at gøre hende glad, det er alt. Jeg tror, det er vigtigt, at man gør, hvad man kan for, at alle kvinder føler, at de er prinsesser, fordi hver eneste kvinde er en prinsesse. Jeg mener det, sagde Justin Bieber i interviewet.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Justin Bieber bliver sagsøgt.

Og Justin Bieber gør virkelig, hvad han kan for, at Selena Gomez føler sig som en prinsesse. Foruden at have givet hende en ægte stjerne, som er opkaldt efter hende, og at Justin Bieber har forsøgt at købe et hus til ham og Selena, så gør Justin Bieber også alt for at vise Selena, at han virkelig elsker hende.

Læs også: Justin Biebers søde gave til Selena Gomez.

Parret ses aldrig sammen, uden at Justin Bieber holder om, krammer eller kysser Selena Gomez, og Bieber er god til at invitere Selena på romantiske dates. I forrige uge var parret blandt andet i en park i Los Angeles, hvor de delte en sandwich, og hvor Bieber holdte om sin kæreste, mens de kiggede ud over byen.

Læs også: Biebers opskrift på at være en god kæreste.

Tidligere har Justin Bieber også udtalt, at hans bedste tip til at være en god kæreste, er at indrømme og sige undskyld, hvis man har begået en fejl, og vi tvivler heller ikke på, at Bieber er en rigtig god kæreste.

MestLæste