Det er helt fantastisk at få taget et billede med sit idol, så man har noget at kigge på for evigt. Men det kan også tage overhånd, hvis alt for mange fans overfalder en kendt person for at få taget et billede – og KUN fokuserer på at få taget billedet. Derfor har Justin Bieber nu sagt stop i en lang tekst på sin Instagram:

- Hvis det sker, at du ser mig et sted, så skal du vide, at jeg ikke vil tage et billede med dig, for jeg er færdig med at få taget billeder. Det er nået dertil, hvor folk ikke engang siger hej til mig og ikke ser mig som et menneske, jeg føler mig som et dyr i zoo, og jeg vil gerne bevare min fornuft, skriver Justin og er udmærket klar over, at nogen kan blive sure over det.

Læs også: Justin dropper meet & greets

- Jeg ved, at folk vil blive skuffede, men jeg skylder ikke nogen et billede. Og til folk, der siger ”men jeg købte dit album”, så skal I vide, at I fik, hvad I betalte for, ET ALBUM. Der står ikke nogen steder, at du også får et billede, når du ser mig, fortsætter Justin.

Mange af hans følgere har efterfølgende kritiseret ham for beslutningen, da de mener, det er hans fans, der har ført ham til succes, og at han må vide, at han ikke kan leve et normalt liv. Det har Justin også svaret på.

Læs også: Beliebers er sure over dårlig behandling

- Hvis du synes, man er en idiot, hvis man sætter grænser, så er jeg den største idiot, men jeg synes selv, det er klogt, og det er den eneste måde, jeg kan holde til det på. Jeg vil nyde livet og ikke føle mig som en slave og gøre, som folk mener, jeg burde gøre, skriver Justin blandt andet for at forsvare sig.

Hvad synes I om Justins valg om ikke at tage billeder med fans?

Herunder kan du se Justins mange frisurer gennem tiden!

Justin Bieber: Hans mange frisurer gennem tiden