Kendte

Justin Bieber har lige knust vores hjerter

Af Marie Søndergaard 23. marts 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Vi blev altså virkelig kede af det, da vi hørte det her!

Det må være superhårdt at være på tour, hvor man skal spille masser af shows og hele tiden tage sig tid til sine fans. Justin Bieber har måttet indse, at det faktisk er FOR hårdt, og derfor aflyser han nu resten af sine meet & greets på touren – det vil også sige i København. #brb #crying.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

- Jeg nyder virkelig at møde så mange fantastiske mennesker, men bagefter føler jeg mig drænet, skriver Justin Bieber til et sødt fanbillede på Instagram.

Læs også: Justin dropper "One Less Lonely Girl"

Han forklarer, at han mister sit gode humør af meet & greets, og at han bliver nødt til at stoppe nu, inden det går galt.

- Jeg vil få folk til at smile og gøre dem glade, men det skal ikke gå ud over mig selv, og jeg forlader altid meet & greets mentalt og følelsesmæssigt udmattet på nippet til en depression, skriver Justin også.

Grunden til, at han har det sådan, er fordi, han har svært ved at leve op til de forventninger, folk har til ham under de her fanmøder, og han vil hellere bruge sin energi på musikken.

Læs også: Justin kunne være død

- Jeg kan ikke forklare, hvor ked af det jeg er, og jeg ville ønske, det ikke var så hårdt for mig … jeg vil gerne have et sundt sind og give jer det bedste show, I nogensinde har set.

Vi kan sagtens forstå, hvad Justin siger, men samtidig gør det lidt ondt, at det er mødet med fans, der dræner ham så meget. Hvad tænker I om det hele?

Herunder kan du se billeder af Justin, som hjælper til på Filippinerne!

JustinBieberhjælperFilippinerne

MestLæste