Kendte

Justin Bieber kunne være død

Af Marie Søndergaard 29. december 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Vi er virkelig chokerede over at høre det her fra Scooter Braun!

Det er ikke nogen hemmelighed, at Justin Bieber på et tidpunkt ikke havde det ret godt. Han begik en masse fejl, og en overgang føltes det som om, at hele verden var imod ham – undtagen hans søde beliebers selvfølgelig. Men nu har Justins manager og gode ven, Scooter Braun, afsløret, at det faktisk var værre med Biebs, end vi gik og troede.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Derfor vil vil Justin ikke være nummer 1

- Han ville gerne på tour, men på det tidspunkt mente jeg helt ærligt, at hvis han tog på tur, så kunne han dø, siger Scooter Braun til New York Times om tiden efter, Justin udgav ”Journals”.

Scooter forklarer, at for cirka 20 måneder siden gik det bare op for Justin, at han måtte lave nogle ændringer i sit liv, og nu går det heldigvis meget bedre. Men det har altså været en rigtig mørk periode for vores yndlingssanger.

Læs også: Justin forlader koncert efter én sang

- Det var meget værre, end folk ved. Og når han er klar, vil han fortælle, hvad han var igennem. Det er hårdt at se en, du virkelig bekymrer dig om og elsker, gå igennem det. Jeg er virkelig, virkelig glad for, at det er overstået, siger Scooter.

Puh … det lyder virkelig forfærdeligt. Hvor er vi bare glade for, at Justin har det meget bedre nu.

I galleriet kan du læse nogle af grundene til, vi elsker Justin!

DerforelskerviJustinBieber

På Valentines Dag 2012 besøgte Justin 6-årige Avalanna Routh, der led af en sjælden kræftsygdom. Han holdt kontakten med hende, og han tog hende med på en tur rundt i New York i juni 2012. Hun var også hans ”One Less Lonely Girl” til en af hans koncerter. Da Avalanna døde senere på året, påvirkede det Justin rigtig meget.
Da en tornado ramte Oklahoma i juli 2013, lagde Justin 200 koncertbilletter i statens hovedstad til side til fans, der gik på de skoler, der blev ødelagt i stormen.
Da Justin hørte om Belieberen Kate O’Neill, der var kommet slemt til skade i et biluheld, holdt han en intimkoncert for hende og hendes familie og venner.
For hver billet der bliver solgt til en Justin Bieber-koncert, donerer Justin en dollar til velgørenhed. Overskuddet fra salget af hans parfumer går også til velgørenhed.
Justin arbejder meget sammen med foreningen Make A Wish, hvor børn med livstruende sygdomme kan få deres højeste ønsker opfyldt. Faktisk var Justin den første sanger, der opfyldte hele 200 ønsker for børn, der gerne ville møde ham! Det er altså ret sejt.
Justin Bieber blev selv mobbet i skolen, og derfor blev han vildt imponeret, da han så en video med australske Casey Heynes. Casey blev en internetberømthed, da hans mobbere filmede deres overfald på ham. Casey havde efter tre års mobning endelig fået nok, og i videoen forsvarer han sig selv ved at løfte sin plageånd. Efter at have set videoen sagde Justin, at Casey var et af hans idoler, og han tog ham endda med på scenen under sin koncert i Melbourne!
Efter den forfærdelige tyfon i Fillippinerne hjalp Justin med at samle over tre millioner dollars ind til ofrene. Udover at spille koncert for ofrene, spiller han også basket og dansede med dem. Nurh!
Da Justin skulle være med i ”Saturday Night Live”, købte han pizzaer til de fans, der ventede på ham i køen. Det er altså ret overskudsagtigt!
Selvom Justin har megatravlt, tager han sig alligevel engang imellem tid til at retweete og svare sine fans på Twitter!

Læs mere om

MestLæste