Kendte

Justin Bieber-fans er sure over dårlig behandling

Af Marie Søndergaard 29. marts 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Fans, der har købt meet & greet-billetter til Justins koncert, føler sig meget uretfærdigt behandlet!

Vi var rigtig mange, der blev kede af det, da Justin Bieber i sidste uge annoncerede, at han ville aflyse sine meet & greets på resten af touren, fordi de dræner ham for energi, så han ikke kan fokusere ordentligt på musikken. Det er både sørgeligt, at Justin får det så skidt, og så er det selvfølgelig også vildt ærgerligt for de fans, der havde glædet sig til at møde deres idol. Men det stopper åbenbart ikke her …

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Vilde trusler efter Justin-katastrofe

For det første er fans til Justins koncert i Las Vegas blevet vildt vrede, efter de blev mødt af en papfigur af Justin til deres meet & greet. Det er ikke kommet frem, hvad de fans var blevet lovet, men mange synes i hvert fald ikke, det er i orden, at man laver sjov med situationen på den måde.

Læs også: Justin får en kæreste, når ...

For det andet viser det sig, at det kan være et problem at få sine penge tilbage for meet & greet-billetterne. Som det ser ud nu, kan man nemlig kun få refunderet beløbet til ”I’ll Show You”-pakken, hvis man også opgiver sin billet.

Hm … det virker som om, der er en del forvirring omkring det hele i øjeblikket, og det er jo sikkert ikke Justin selv, der tager beslutningerne. Vi håber, der snart kommer styr på det hele.

Tjek lækre billeder af Justin på stranden herunder!

JustinBieberstranden

Foto: All Over
Foto: All Over
Foto: All Over
Foto: All Over
Foto: All Over
Foto: All Over
Foto: All Over
Foto: All Over
Foto: All Over
Foto: All Over
Foto: All Over
Foto: All Over

MestLæste