Kendte

Justin Bieber: Jeg får en kæreste når…

Af Oliver Kokholm Ungermann 31. marts 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvad skal der til for, at Justin Bieber finder sig en kæreste igen? Få svaret her.

Siden Justin Bieber og Selena Gomez gik fra hinanden, har Justins kærlighedsliv ligget en smule stille. For nyligt afslørede han i et interview, at han er typen, der elsker at have en kæreste, men nu indrømmer han, at der er et par ting, der skal klares først.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Justin Bieber har mistet sin førsteplads på Instagram

- Lige nu er jeg så fokuseret på mig selv, at jeg ikke er på udkig efter en kæreste. Jeg forsøger at komme op på 100 procent først, så jeg kan forbedre mig og være den person, jeg gerne vil være. Først der vil jeg finde en at være sammen med, siger han.

Læs også: Justin Bieber vs One Direction: Hvem tjener mest?

Men når han er klar, ved han også, hvordan drømmepigen skal være.

- Jeg vil have en pige, jeg kan stole på, og en jeg kan læne med opad. Den her branche er hård, så jeg har brug for en, som jeg stoler på, afslører han. Det lyder som nogle rigtig gode krav, Justin!

DerforelskerviJustinBieber

På Valentines Dag 2012 besøgte Justin 6-årige Avalanna Routh, der led af en sjælden kræftsygdom. Han holdt kontakten med hende, og han tog hende med på en tur rundt i New York i juni 2012. Hun var også hans ”One Less Lonely Girl” til en af hans koncerter. Da Avalanna døde senere på året, påvirkede det Justin rigtig meget.
Da en tornado ramte Oklahoma i juli 2013, lagde Justin 200 koncertbilletter i statens hovedstad til side til fans, der gik på de skoler, der blev ødelagt i stormen.
Da Justin hørte om Belieberen Kate O’Neill, der var kommet slemt til skade i et biluheld, holdt han en intimkoncert for hende og hendes familie og venner.
For hver billet der bliver solgt til en Justin Bieber-koncert, donerer Justin en dollar til velgørenhed. Overskuddet fra salget af hans parfumer går også til velgørenhed.
Justin arbejder meget sammen med foreningen Make A Wish, hvor børn med livstruende sygdomme kan få deres højeste ønsker opfyldt. Faktisk var Justin den første sanger, der opfyldte hele 200 ønsker for børn, der gerne ville møde ham! Det er altså ret sejt.
Justin Bieber blev selv mobbet i skolen, og derfor blev han vildt imponeret, da han så en video med australske Casey Heynes. Casey blev en internetberømthed, da hans mobbere filmede deres overfald på ham. Casey havde efter tre års mobning endelig fået nok, og i videoen forsvarer han sig selv ved at løfte sin plageånd. Efter at have set videoen sagde Justin, at Casey var et af hans idoler, og han tog ham endda med på scenen under sin koncert i Melbourne!
Efter den forfærdelige tyfon i Fillippinerne hjalp Justin med at samle over tre millioner dollars ind til ofrene. Udover at spille koncert for ofrene, spiller han også basket og dansede med dem. Nurh!
Da Justin skulle være med i ”Saturday Night Live”, købte han pizzaer til de fans, der ventede på ham i køen. Det er altså ret overskudsagtigt!
Selvom Justin har megatravlt, tager han sig alligevel engang imellem tid til at retweete og svare sine fans på Twitter!

MestLæste