Kendte

Hvad betyder Harry Styles’ Taylor Swift-tweet?!

Af Marie Søndergaard 2. februar 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
OMG! WTF! Vi har svært ved at styre vores følelser lige nu. Hvad tror I, Harrys tweet betyder?

I går fyldte Harry Styles 22 år (hurra!), og det valgte han selv at fejre med et helt særligt tweet, der altså kom ret meget bag på os – på den der måde, hvor vi kom til at råbe lidt, da vi så det. Han skrev nemlig en linje fra ekskæresten Taylor Swifts sang ”22”.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Og hvad i alverden betyder det så? Umiddelbart skulle Harry og Taylor ikke være uvenner, efter de gik fra hinanden efter få måneders dating i vinteren 2012/13, men der har været et par akavede møder mellem dem, og hvis man skal tro de sange, som Taylor har skrevet om forholdet, så var alt altså ikke fryd og gammen, da de var kærester.

Læs også: Taylor var angst med Harry

Vi kan ikke komme uden om, at Harrys tweet på en eller anden måde må være en besked til Taylor, og herunder har vi forsøgt at finde på forskellige tanker, Harry kunne have haft, da han skrev sit tweet:

*”Okay, det her er lidt pinligt, men sangen beskriver bare min fødselsdags-følelse helt perfekt”.

*”Hvem er det nu, der har skrevet den sang? Nå, men den er jo god … nooooo, nu husker jeg det! For sent”.

*”Jeg er jo en megacool ekskæreste lige nu”.

*”Hvordan skal jeg få mere omtale i pressen? Ah, nu ved jeg det …”.

*”Hvad er det nu, Taylor synger i den der sang? ”It feels like a perfect night to dress up like hipsters, and make fun of our exes”, ha ha ha. Det er så meget det, jeg gør i dag”.

*”Jeg elsker dig, Taylor, og det skal hele verden vide. Haylor 4 ever!”.

Læs også: Harry går kold over Taylor

Hvilken tanke tror I, der er mest sandsynlig?

I galleriet kan du se 7 gange, Taylor har sunget om Harry!

7gangeTaylorSwiftharsungetomHarryStyles

“And to the fella over there with the hella good hair” Vi er så meget enige med dig, Taylor! Han har det flotteste hår. Ever!
“You got that James Dean day dream look in your eye” Ligheden mellem filmikonet James Dean og Harry Styles er slående!
“You got that long hair, slicked back, white t-shirt” Hvis der er noget, der kendetegner Harrys afslappede stil, er det hans tilbagestrøgne hår og hvide T-shirts i massevis.
“Didn't you flash your green eyes at me? Didn't you calm my fears with the Cheshire cat smile?” Harry har grønne øjne. Tjek! Harry er vokset op I den engelske by Cheshire. Tjek!
“Looking at it now, last December (last December)” Det var i december 2012, at parret viste sig sammen offentligt for første gang.
“They are the hunters, we are the foxes” Hvad er det, du har på, Taylor?
“Your necklace hanging from my neck. Two paper airplanes flying, flying, flying” Et af de første hints om, at Harry og Taylor datede, var, at de blev spottet med den samme halskæde. Den forestiller et papirsfly. Mon dog det er et tilfælde?

MestLæste