Kendte

Harry Styles går kold over Taylor Swift

Af Marie Søndergaard 17. november 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Haha. Harry ved slet ikke, hvordan han skal reagere, da han får et spørgsmål om Taylor Swift.

Lige siden One Direction udgav deres single ”Perfect”, har der været spekulationer om, hvorvidt den egentlig handler om Taylor Swift. Harry synger nemlig blandt andet om, at han er perfekt, hvis man mangler en at skrive breakup-sange om, og det kunne ret nemt være en henvisning til ekskæresten Taylor Swift.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Taylor var angst sammen med Harry

1D-drengene er flere gange blevet spurgt, om det virkelig er tilfældet, og selv om de har svaret, at det må man selv om, så vidste Harry alligevel ikke, hvordan han skulle reagere, da han blev spurgt direkte om det i et interview med James Corden. Først prøver han at være ”stone face”, og så kan han ikke lade være med at grine.

Læs også: Taylor klippet ud af 1D-film

Se den sjove situation herunder:

Tror I, at ”Perfect” er om Taylor Swift?

I galleriet kan du læse om 7 gange, Taylor har sunget om Harry!

7gangeTaylorSwiftharsungetomHarryStyles

“And to the fella over there with the hella good hair” Vi er så meget enige med dig, Taylor! Han har det flotteste hår. Ever!
“You got that James Dean day dream look in your eye” Ligheden mellem filmikonet James Dean og Harry Styles er slående!
“You got that long hair, slicked back, white t-shirt” Hvis der er noget, der kendetegner Harrys afslappede stil, er det hans tilbagestrøgne hår og hvide T-shirts i massevis.
“Didn't you flash your green eyes at me? Didn't you calm my fears with the Cheshire cat smile?” Harry har grønne øjne. Tjek! Harry er vokset op I den engelske by Cheshire. Tjek!
“Looking at it now, last December (last December)” Det var i december 2012, at parret viste sig sammen offentligt for første gang.
“They are the hunters, we are the foxes” Hvad er det, du har på, Taylor?
“Your necklace hanging from my neck. Two paper airplanes flying, flying, flying” Et af de første hints om, at Harry og Taylor datede, var, at de blev spottet med den samme halskæde. Den forestiller et papirsfly. Mon dog det er et tilfælde?

MestLæste