Kendte

Se Harry Styles’ og Taylor Swifts akavede møde

Af Oliver Kokholm Ungermann 16. januar 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Uh, det er aldrig sjovt at rende ind i sin ekskæreste, og det bliver bestemt ikke bedre af, at nogen filmer det! Se videoen af Taylor og Harrys akavede møde her.

Der har på det seneste gået rygter om, at Harry Styles og Taylor Swift er begyndt at se hinanden igen, og flere fans har også håbet på en reunion af #Haylor. Men efter denne video af deres akavede møde er blevet delt, vil de rygter nok stoppe for en tid.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Harry Styles åbner op om Taylor Swifts-sange

Her ser det nemlig slet ikke ud til, at der er nogen former for romance eller kontakt mellem Harry Styles og Taylor Swift, selv om de står lige ved siden af hinanden i den samme gruppe af venner.

Taylor kigger nemlig ikke en eneste gang på Harry i videoen, og mødet mellem de to ekskærester kommer derfor til at se ret akavet ud.

Læs også: Har Harry Styles skrevet en sang om Taylor Swift?

Det hjælper selvfølgelig ikke på det, at der står en masse fotografer klar til at tage billeder af dem sammen, og Harry skynder sig da også væk, da han ser den første blitz fra paparazzierne. Så måske undgår de bare at få taget billeder sammen, som uden tvivl vil puste mere ild i rygterne om en nyopstået kærlighed mellem dem? Se hele det akavede øjeblik i videoen og døm selv!

Har du haft et akavet møde med en ekskæreste?

7gangeTaylorSwiftharsungetomHarryStyles

“And to the fella over there with the hella good hair” Vi er så meget enige med dig, Taylor! Han har det flotteste hår. Ever!
“You got that James Dean day dream look in your eye” Ligheden mellem filmikonet James Dean og Harry Styles er slående!
“You got that long hair, slicked back, white t-shirt” Hvis der er noget, der kendetegner Harrys afslappede stil, er det hans tilbagestrøgne hår og hvide T-shirts i massevis.
“Didn't you flash your green eyes at me? Didn't you calm my fears with the Cheshire cat smile?” Harry har grønne øjne. Tjek! Harry er vokset op I den engelske by Cheshire. Tjek!
“Looking at it now, last December (last December)” Det var i december 2012, at parret viste sig sammen offentligt for første gang.
“They are the hunters, we are the foxes” Hvad er det, du har på, Taylor?
“Your necklace hanging from my neck. Two paper airplanes flying, flying, flying” Et af de første hints om, at Harry og Taylor datede, var, at de blev spottet med den samme halskæde. Den forestiller et papirsfly. Mon dog det er et tilfælde?

MestLæste