Kendte

Gæt en aprilsnar

Af Oliver Kokholm Ungermann 1. april 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
I dag er det 1. april, og dagen er derfor fyldt med sjove aprilsnarre. Men kan du gætte vores? Læs artiklen og find ud af det!

Den første dag i april er altid fyldt med tvivl om, hvad der er rigtigt, og hvad der blot er en aprilsnar. På Vi Unge-redaktionen har vi også lavet en aprilsnar, og vi har gemt den et sted imellem disse fem historier. Fire af dem er altså helt almindelige nyheder, og den sidste har vi selv fundet på.

Læs også: Sjove idéer til aprilsnar

Vi afslører hvilken historie, der er vores aprilsnar i morgen i kommentarfeltet i den facebook-status, hvor vi linkede til artiklen.
 

Kvinde opereret for at ligne Jennifer Lawrence

En kvinde i USA har brugt 135.000 kroner på plastikkirurgi for at komme til at ligne superstjernen Jennifer Lawrence. Den 30-årige kvinde var utilfreds med sin krop, efter hun havde født sit første barn og besluttede sig derfor for at få foretaget flere, dyre operationer. Hun fortæller, at hun altid har ment, at hun ligner Jennifer Lawrence, men efter operationerne synes hun, udseendet ligner på en prik.
 

Zayn Malik og Perrie Edwards skal giftes på rådhuset

Det supersøde par, Zerrie, har besluttet, at de alligevel ikke vil have et stort og fancy bryllup. Tidligere har de snakket om, at et Disney-tema var inde i overvejelserne, men nu har de altså droppet det glamourøse og besluttet at gå på rådhuset i stedet for. Parret begrunder deres beslutning med, at de gerne vil undgå alt opmærksomheden fra pressen, og så sparer de også en masse penge på kostumer.

Læs også: Perrie Edwards om at få børn
 

Tre nye film over Harry Potter-bog

Harry Potters skolebog "Fantastic Beasts and Where to Find Them" bliver nu filmatiseret i tre kommende film. Bogen, der også har J.K. Rowling som forfatter, er skrevet imellem den fjerde og femte Harry Potter-bog, men historien har ikke noget at gøre med den bøgerne ellers. Filmene får samme producer som de otte Harry Potter-film.
 

Cara Delevingne og Michelle Rodriguez kysser

Efter en ny video med Cara Delevingne og Michelle Rodriguez, er det endeligt blevet bekræftet, at de er sammen. Parret ses i en hot kyssesceance i havet på en strand, og der er ingen tvivl om, at de er meget forelskede.

Læs også: Facts om model Cara Delevigne
 

Emma Watson bryder ind for at svømme

Harry Potter-skuespilleren Emma Watson fortæller i et interview, at hun ikke er lige så uskyldig, som mange tror. Hun har nemlig en gang klatret over et hegn ind til et hotel for at komme til at svømme i deres swimmingpool - selvom hun selv har en i sit hjem.

Kan du gætte aprilsnaren?

MegetMere