Kendte

Fanfiction - Ferie med Basim og Justin Bieber

Af Redaktionen 31. oktober 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Maria er bedste venner med Basim - og da hun besøger ham i LA, har han en overraskelse med... Læs historien her!

Fanfiction er opdigtede historier om stjernerne, som deres fans selv har skrevet. Som noget nyt bringer vi en ny fanfiction-historie hver uge her på viunge.dk. Denne uges fanfiction er skrevet af Maria Larsen:

Det var sommer, ferien var begyndt, og kufferten blev pakket. Jeg skulle til Los Angeles med min bedste veninde, Sofie, og vi glædede os begge to rigtig meget - jeg gjorde især, da jeg skulle mødes med min bedste ven, Basim, der også var i LA. Vi havde aftalt at holde ferien sammen i fire dage, så Sofie, Basim og jeg havde en masse, vi skulle nå og lave sammen, inden vi tog hjem til lille DK igen.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Fanfiction - Basim redder mig fra mobning

Helikopteren
I Billund lufthavn sagde vi farvel til vores forældre. Sofie blev ved med at sige, at hun glædede sig helt vildt til, at vi kom til LA. Det gjorde jeg godt nok også. Vi stod i en lang kø, og jeg vidste bare, at vi ville komme til at vente længe, og jeg var bekymret for, om vi vil nå vores fly. Pludselig var der en, der prikkede mig på skulderen. Jeg vendte mig om og så en mand, som spurgte: "Er du Maria Larsen?" Da jeg svarede "ja", sagde han, at Sofie og jeg skulle følge med ham. Sofie og jeg kiggede spørgende på hinanden, mens vi fulgte med ud til en sort helikopter."Basim har sendt en helikopter for at få jer fløjet til LA," forklarede manden.

Jeg fik et stort smil på læben, og det gjorde Sofie også. Da vi satte os ind, startede helikopteren, og pludselig ringede min mobil - jeg tog den, og i røret kom Basims stemme:
"Hej Maria, er I med helikopteren?" Jeg svarede ja og spurgte, hvorfor vi skulle med en helikopter. "Så I ikke skulle stå og vente i en lang kø - og bare for at være venlig," svarede Basim og lagde på, fordi forbindelsen var ved at ryge.

Da vi ankom til lufthavnen, holdt der en taxa og ventede på os. Jeg kunne gætte, at Basim også havde sørget for, at vi kom til hotellet. Vi sad i taxaen i en time, og så var vi endelig ved vores hotel.

Lige da vi var færdige med at pakke ud, bankede det på, og ind kom Basim med et smil på læberne som også fik mit smil frem. Jeg løb hen til ham og gav ham et kæmpe knus. Sofie var lidt genert og kom roligt hen og gav hånd. Vi satte os på en stor, rød hjørnesofa og begyndte at snakke lidt, men så afbrød Basim og sagde: "I morgen klokken 10 kommer jeg og en god ven og henter jer, og så tager vi på stranden." Det lød rigtig hyggeligt, sagde jeg - men hvem var mon den gode ven? "Det er en overraskelse, som i først får at se i morgen," sagde Basim og blinkede. Sofie og jeg blev meget nysgerrige, men vi var også ret trætte efter den lange flyvetur, og det beviste Sofie med et ordenligt gab. Basim og jeg grinede, og jeg sagde så, at vi hellere måtte komme i seng, så vi kunne være friske til næste dag. Basim nikkede og gav mig et godnatknus, inden han gik ud af døren.

Læs også: Fanfiction - Zayn Malik førte mig til Justin Bieber

Basims overraskelse
Næste morgen var jeg stået op klokken ni og vækkede Sofie. "Sofie, vågn op, vi skal gøre os klar til komme på stranden, Basim kommer om en time, og vi får set overraskelsen". Sofie gned sine øjne, stod op og skyndte sig at tag tøj på - imens ringede jeg efter roomservice og bad om morgenmad. Klokken 10 bankede Basim på, og jeg skyndte mig at åbne. "Godmorgen, piger," sagde han - og til min store overraskelse så jeg, at Basim og Justin Bieber kom ind. Jeg gik tre skridt væk fra døren og holdt mig for munden, så jeg ikke begyndte at råbe og skrige - men jeg tænkte: "OMG, DET ER JUSTIN BIEBER, OG VI SKAL HÆNGE UD MED HAM PÅ STRANDEN, DET ER IKKE TIL AT FATTE!". Sofie var helt mundlam og sagde ikke en lyd, jeg fik luft og kunne endelig sige noget igen og sagde: "Justin Bieber, jeg kan ikke tro, at du er her på vores værelse, men velkommen". Justin Bieber svarede: "Tak, og du må være Maria, jeg kom, fordi jeg gerne ville se hvem Basims danske veninde var, og det var min ide med strandturen." Jeg nikkede og gav ham ret i, at strandturen var en rigtig god idé.

Jeg præsenterede Sofie, der stadig var lidt mundlam. Justin sagde "hej" og gav hende hånden, og hun tog hans hånd og kom med et lille "hej". Jeg fniste lidt af hende, og det gjorde Basim og Justin også lidt. Jeg sagde, at vi lige skulle have badetøj på, og tog Sofies hånd og trak lidt i hende, da hun nærmest var limet fast til gulvet. Da vi kom ud på badeværelset kunne Sofie endelig sige noget igen og sagde: "Åh Gud, skal vi virkelig på stranden med både Basim og Justin Bieber, det er for vildt!" Jeg smilede og svarede: "Ja, det skal vi, og det er ikke en joke." Vi fik bikini på og gik ud til Basim og Justin igen - de fik lidt røde kinder, da mig og Sofie kom ud, og Justin sagde lidt genert: "I ser... godt ud." Han smilede, og jeg svarede med lidt røde kinder: "Tak, Justin, men skal ikke have badetøj på, eller skal I bare bade i shorts og T-shirt?"

Drengene tog deres shorts og T-shirts af og lagde tøjet på sofaen, og pludselig kunne jeg ikke lade være med at kigge på deres overkroppe - især Justins. "Uhh, han er lige så lækker, som han er på billederne," tænkte jeg og sagde til dem begge: "I ser også godt ud." Jeg smilede genert og rødmede lidt. "Lad os komme af sted," sagde Basim, og så gik vi ud og låste døren.

På stranden
Så kom vi til stranden, sandet var varmt for mine og Sofies fødder, så vi tog vores klipklappere på, som vi heldigvis havde husket. Justin fandt fire stole med parasoller. Vi ville skiftes til at passe på hinandens ting, og Sofie startede, så Basim, Justin og jeg løb ud i vandet. Basim og Justin sprøjtede på hinanden og så lige pludseligt på mig, jeg grinede og sprøjtede igen på dem.
Vi spillede med en badebold, som Justin havde taget med. Vi havde Basim i midten, som skulle ramme bolden, når den fløj i luften, og når han ramte, skiftede vi pladser. Sådan fortsatte vi længe. Til sidst satte vi os i hver vores strandstol og fik lidt is og sol, indtil vi ikke gad mere og tog tilbage til hotellet.

Resten af dagen sad vi bare i sofaen og så nogle film og snakkede lidt, indtil klokken blev 22, og det var tid til at komme i seng. Justin og Basim ville gerne sove hos mig og Sofie, Basim kunne sove i den seng, jeg havde, og jeg kunne sove på sofaen, som var stor nok til, at Justin også kunne sove der. Så vi gjorde os alle klar til komme i seng og sagde "godnat" til hinanden.

Sent om aften vækkede Justin mig lige pludseligt og spurgte, om han ikke måtte lægge sig ved siden af mig, fordi han frøs lidt. Det var i orden, så jeg rykkede mig lidt. Han lagde sig ned og sagde: "Tak, søde" med et charmerende smil, og lagde sin arm om mig. Jeg rødmede og sagde hviskende "godnat", han hviskede: "Godnat, søde" og kyssede mig på kinden. Jeg rødmede endnu mere, smilede stort og faldt roligt i søvn i Justins arme.

Læs også: Fanfiction - Mit møde med One Direction

Sidste dag i LA
Det var vores sidste dag i LA - vi skulle hjem til DK igen. Justin og Basim var allerede oppe og havde gjort morgenmaden klar. "Godmorgen", sagde de, da de så mig sidde op på sofaen. Jeg gik ind og vækkede Sofie og gik bagefter over til bordet. Da jeg havde sat mig, sagde Justin: "Jeg skal spille til en koncert i aften, og tænkte på at invitere jer alle med." Det ville vi alle sammen rigtig gerne. Justin sagde, at koncerten begyndte klokken 18 og sluttede klokken 20, og at vi skulle være der en time før. Sofie, Basim og jeg skulle med fly til Danmark lige efter.

Justin tog af sted for at gøre klar til koncerten, og Basim, Sofie og jeg ryddede af bordet, gik i bad og fik tøj på, og så sad vi og så lidt film. Klokken 16:20 kom Justin ind. Jeg vendte mig om og spurgte ham, hvorfor det tog så langt tid. Han forklarede, at der var en bilulykke, så han måtte bruge en omvej for at undgå trafikkøen, men til gengæld havde han købt pizza til os, så vi dækkede bord og spiste, og så blev klokken 17, så vi skyndte os at gøre os klar, så vi kunne komme af sted til koncerten.

Koncerten
Så ankom vi til koncerten, vi skyndte os backstage, for Justin skulle hurtigt i omklædningsrummet og skifte. Sofie, Basim og jeg stillede os ned ved scenen, og jeg kunne bare høre alle pigerne skrige og råbe "JUSTI!, JUSTIN, JUSTIN!".
Og så begyndte musikken, og Justin kom løbende ind på scenen - der blev sunget, danset, skreget, og Sofie, Basim og jeg morede os. Lige pludseligt kom Justin ned til mig, tog min hånd og spurgte: "Vil du være 'One Less Lonely Girl'?"

Jeg nikkede og gik med ham op på scenen, satte mig på stolen og kiggede ud over det store publikum. Det var helt vildt. Så begyndte Justin at synge og komme med røde roser til mig - og gjorde alt det, han plejer ved de andre 'One Less Lonely Girl', der kommer op på scenen. Men på et tidspunkt stillede han sig bag mig og kyssede mig på kinden - og samtidig gav han mig et lille stykke papir i hånden. Publikum skreg og sangen sluttede - Justin tog min hånd og hjalp mig ned fra scenen igen.

Da jeg havde stillet mig ned ved Basim og Sofie igen, foldede jeg det lille papir ud. Der stod: "Will you be my girlfriend?" Jeg fik store øjne og kiggede op på Justin, der bukkede til publikummet og samtidig kiggede mig i øjnene med et lille smil, jeg smilede igen og vidste, hvad jeg ville svare. Inden vi gik om bag scenen igen, viste jeg sedlen til Sofie. Hun blev mega glad og krammede mig.

Kærester med Justin Bieber
Så kom vi backstage igen, og Justin spurgte, om han gjorde det godt. Vi nikkede alle tre og sagde i kor: "Ja, helt vildt godt!" Han tog min hånd og tog mig med ind i omklædningsrummet, lukkede døren og spurgte mig, hvad svaret var. "Svaret er ja," sagde jeg. Han smilede og kiggede mig dybt i øjnene, aede mig på kinden og kyssede mig. Jeg gik ud igen, så han kunne skifte - vores hænder gled ud af hinanden på vej ud, og vi smilede til hinanden. Jeg fløj nærmest på en lyserød sky og følte mig overlykkelig.

Basim og Sofie så mig komme smilende hen til dem og spurgte, hvorfor jeg var så glad. Jeg forklarede dem, at jeg var blevet kærester med Justin Bieber. Sofie smilede og råbte: "Tillykke!" Basim smilede også og sagde, at han havde på fornemmelsen, at det ville ske. Så mærkede jeg lige pludseligt en i hånd i min, og det var Justins. Vi smilede til hinanden og kyssede igen. Nu skulle vi desværre til lufthavnen. Justin kørte med os for at sige farvel.
Vi har aftalt, at han kommer til Danmark, så tit han kan, og at han nok skal sørge for, at jeg får billetter til at komme over til ham. Jeg gav hajm et stort knus, og vi kyssede farvel. Vores hænder gled ud af hinanden igen - jeg smilede til ham og vinkede, han vinkede igen og lavede et lille luftkys.

Det blev til en helt uforglemmelig ferie.

Vil du også have din fanfiction på viunge.dk? Så send din historie til benedikte@viunge.dk - husk at skrive navn og alder.

MestLæste