Kendte

Fanfiction – Mit møde med One Direction

Af Stine Bødker Nielsen 22. august 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Vi Unge-ambassadør Cecilie har skrevet den første historie i vores nye række af fanfiction. Cecilie er kæmpe directioner, derfor handler ugens fanfiction om One Direction. God læselyst!

Fanfiction er opdigtede historier om stjernerne, som deres fans selv har skrevet. Som noget nyt bringer vi en ny fanfiction-historie hver uge her på viunge.dk. Vil du også gerne vise læserne din fanfiction? Så send det til stine@viunge.dk! I denne uge er historien skrevet af Vi Unge-ambassadør Cecilie Lauridsen.

Tre hurtige til forfatteren


Hvorfor er det fedt at skrive fanfiction?
Fordi jeg elsker at skrive, især når det er et emne man selv bestemmer!

Hvorfor har du valgt at skrive om One Direction?
Jeg har valgt at skrive om One Direction, fordi de er nogle, som jeg interesserer mig meget for, og jeg kunne ikke forestille mig, at jeg ville skrive om andre.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Hvad inspirerede dig til plottet?
Det startede med, at jeg havde læst andres fanfiction og blev lidt inspireret af dem. Handlingen i min fanfiction er en oplevelse, som jeg ville ønske, ville ske for mig!

Fanfiction: Mit møde med One Direction


1. Starten på det hele

Det hele startede med, at det var blevet sommerferie, og vejret var helt perfekt. Jeg lavede ikke rigtig andet end at sidde ved computeren og lytte til One Directions musik. Mine forældre var ved at blive lidt irriterede over, at jeg bare ville sidde stille hele sommerferien, så de sagde til mig, at de havde snakket med min skole, som havde startet et kor op i sommerferien for elever, som ikke lavede noget.

Mine forældre fik mig selvfølgelig overtalt og sendte mig afsted. Læreren sang nogle toner, som jeg skulle prøve at efterligne. Det gik faktisk meget godt, og efter de to første uger skulle jeg til opvisning i København, hvor en rigtig god sanglærer ville høre os synge og så bedømme, om vi kunne blive til noget. Cirka en halv time inden det var min tur, var jeg ved at blive rigtig nervøs. Man optrådte alene oppe på en kæmpe stor scene, og sanglæreren var virkelig hård.

Det blev min tur, og jeg gik stille og roligt op mod scenen, imens jeg tog et par indåndinger. Jeg begyndte stille at synge starten på One Directions sang "What makes you beautiful". Publikum begyndte at nynne med til sangen og rejste sig op. Jeg kunne mærke varmen i min krop og begyndte at blive mere sikker i min stemme. Jeg sang den sidste linje af sangen, og derefter klappede publikum endnu højere, end de gjorde før. Sanglæreren kunne også godt lide min stemme og forslog mig en musikskole i England.

Læs også: Pinligt - Den forfærdelige sanger

2. Musikskole i England
Efter musiklæreren havde foreslået mig en musikskole i England, blev jeg helt tavs. Jeg kunne overhovedet ikke forstå, at det virkelig skete. Ikke kun fordi at det kunne være starten på min karriere, men også fordi One Direction bor i England. Jeg svarede selvfølgelig ja, men at jeg lige skulle snakke med mine forældre om det først. Jeg fik hendes nummer og skulle kontakte hende, når jeg fandt ud af noget. Jeg tog min cykel og cyklede så stærkt, mine ben kunne bevæge sig. Jeg smed cyklen i indkørslen og løb ind til min mor og forklarede hende alt, hvad jeg havde oplevet den dag. Hun svarede faktisk ja til det med musikskolen, og det var jeg meget overrasket over. Min mors søster boede tæt på skolen, så hende ville jeg kunne bo hos den måned, hvor jeg kunne gå i skolen. Jeg kontaktede straks musiklæreren, som forresten hed Louise. Hun kontaktede så musikskolen, som optog mig med det samme.

3. På vej til England
Jeg skulle af sted til England med det samme for at få det bedste ud af det. I Manchesters lufthavn stod min moster og ventede på, jeg ankom. Det gode ved min moster var, at hun boede lige over for skolen, og det var ikke sådan, at jeg skulle tage mange transportmidler for at komme derhen.
Min første dag på skolen gik over al forventning. Alle lærerne syntes, at jeg sang vidunderligt og ville have, at jeg skulle øve med nogle professionelle, så jeg kunne blive endnu bedre og måske få en rigtig stor karriere.

Dagen efter havde de en overraskelse til mig, så derfor skulle jeg møde op i scenesalen. Da jeg kom ind ad døren, var der ingen. Jeg gik ind midt i rummet og kiggede rundt, indtil jeg kunne høre nogen synge nogle af One Directions sange. Jeg vendte mig om, og der kom Louis Tomlinson, Harry Styles, Liam Payne, Niall Horan og Zayn Malik fra One Direction gående ud mod mig. Jeg begyndte at skrige og vidste overhovedet ikke, hvor jeg skulle gøre af mig selv. De stoppede med at synge og kom alle sammen over og krammede mig. De skrev deres autografer på min trøje, og der var jeg helt sikker på, at den trøje aldrig nogensinde skulle vaskes igen.

De sagde, at de havde snakket med lærerne, som havde sagt, at jeg var helt utrolig god til at synge, så de bad mig om at synge for dem.

Læs også: One Direction vinder alt

fanfiction, one direction

4. Synge for One Direction?!
Selvfølgelig ville jeg gerne synge for One Direction, men jeg var virkelig nervøs. Jeg vidste godt, at mange sagde, at jeg sang godt, men One Direction var jo tusind gange bedre end mig. Jeg sang, og det gik fint. De klappede alle sammen, og jeg kunne ikke andet end at smile. Jeg var stadig i tvivl, om det var en drøm, for jeg kunne stadig ikke forstå, at jeg stod over for One Direction!

De spurgte, om jeg ville prøve at øve med dem, så jeg kunne få nogle tips til, hvordan jeg kunne blive bedre, og jeg svarede selvfølgelig ja. Jeg tog med dem og øvede, indtil det blev aften. Vi snakkede lige lidt igen, og de spurgte om de skulle følge mig på twitter, og det svarede jeg selvfølgelig også ja til.
Efter den dag har jeg skrevet med dem et par gange på twitter, og de billeder vi tog sammen, lagde de ud på deres egen twitter. Vi aftalte, at næste gang jeg kom til England, skulle vi mødes igen.

Efter denne måned på musikskolen tog jeg hjem og fortalte alle mine veninder om min oplevelse. De blev allesammen meget jaloux, men også glade på mine vegne.

Et par dage efter min hjemkomst fik jeg en opringning fra Louis. Han spurgte, om jeg ville være deres opvarmningsartist, da deres var blevet syg. Da jeg ikke svarede i nogle minutter, spurgte han, om jeg stadig var der. Jeg fortalte, at jeg ville elske at blive deres opvarmningsartist. Vi aftalte tid og sted, og så skulle jeg faktisk af sted.

Læs også: Basim - Min drøm er gået i opfyldelse

5. Artist for One Direction
Jeg tog flyet med det samme, og da jeg landede i lufthavnen, stod der nogen og tog imod mig. Jeg skyndte mig over hvor deres koncert skulle foregå, og øvede med One Direction til dagen efter. Jeg var meget nervøs, for jeg havde aldrig nogensinde prøvet at stå foran så mange mennesker.

Dagen kom, og jeg fik lagt makeup, og blev stylet. Vi stod ude bagved og fik lidt at drikke, så vores stemmer var helt parate. Lidt efter kom der en mand og sagde, at jeg var på om fem minutter, og der følte jeg, at jeg fik travlt. Jeg gav lige alle drengene en krammer, og de ønskede mig alle held og lykke.

Jeg gik med faste skridt op imod scenen og stod klar til at de præsenterede mig. De sagde mit navn, og jeg gik op. Alle fansene begyndte bare at skrige og rakte ud efter min hånd. Det var helt klart noget af det bedste, jeg nogensinde havde prøvet. Min sang var overstået, og One Direction kom og overtog for mig. De takkede mig oppe på scenen for at have reddet deres dag.

Efter koncerten var der ikke så meget. Alle drengene skulle jo skrive autografer, så der var ikke mere, jeg kunne gøre. Jeg sagde farvel og fløj hjem til Danmark igen. Efter den dag har jeg været deres opvarmningsartist nogle gange, og jeg vil helt sikkert opleve det igen. Så nu er min drøm levet ud.

Læs også: To fans mødte A Friend In London

MestLæste