Kendte

Er det her verdens værste kærestegave?

Af Oliver Kokholm Ungermann 10. august 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvis Kylie Jenner havde forventet en romantisk fødselsdagsgave fra kæresten Tyga, blev hun nok skuffet. Se her, hvad hun fik.

Indrømmet: Man skal være et brokkehoved, hvis man bliver sur over at få en bil i fødselsdagsgave, men har man ikke lov til det, hvis man får sin kærestes ekskærestes aflagte vogn?

Læs også: What! Kylie Jenner afslører læbe-snyd

Om Kylie Jenner blev sur, ved vi ikke, men vi ved, at det var lige præcis, hvad hun fik af rapperen Tyga i anledningen af sin 18-års fødselsdag.

I 2013 gav Tyga nemlig sin daværende kæreste, Black Chyna, den samme Mercedes, som Kylie nu kører rundt i - han bad nemlig om at få den igen, da de gik fra hinanden. Dengang var den sort, inden Black Chyna både malede den hvid og pink, men nu har Tyga malet den rød til Kylie, mens nummerpladen til gengæld ikke er blevet skiftet siden. Du kan se billederne og sammenlingen af bilen her.

Læs også: Dårligt nyt for Kendall og Kylie Jenner

Siden Kylie første gang blev set i sin nye Mercedes, er der dog opstået tvivl, om Tyga egentlig har givet den væk, eller om det bare var Kylie, der fik lov til at køre den.

Hvad synes du om gaven? Ville du blive sur, hvis du var Kylie Jenner?

Se Kylie Jenners smukke forvandling i galleriet!

SeKylieJennerssmukkeforvandling

MegetMere