I øjeblikket er alle skuespillere fra "The Maze Runner"-filmene samlet i Canada for at filme den tredje del i serien, men optagelserne er nu sat på pause på ubestemt tid, fordi Dylan O'Brien er kommet alvorligt til skade i en ulykke på settet.

Angiveligt var Dylan ved at indspille en stunt-scene, da noget gik galt, og han blev kørt over af en bil. Indtil videre er det kommet frem, at Dylan skulle have brækket flere knogler forskellige steder på kroppen.

- Han har været i en ulykke, og han bliver behandlet på hospitalet, har Dylans talsmand sagt til People, mens filmselskabet 20th Century Fox også har bekræftet de sørgelige nyheder:

- Dylan kom til skade i går, mens han filmede "The Maze Runner: The Death Cure" i Vancouver i Canada. Han blev med det samme kørt til et lokalt hospital til observation og behandling. Filmoptagelserne vil blive lukket ned, mens han får det bedre. Vores tanker går ud til Dylan, og vi håber, han hurtigt får det godt igen.

Hvor er det forfærdeligt for Dylan. Heldigvis har ingen meldt noget om, at hans skader skulle være livsfarlige, så vi håber, han snart er på benene igen. God bedring, Dylan!

Læs facts om Dylan herunder!

Det vidste du ikke om Dylan O’Brien