Kendte

Andreas Jessen: Jeg er single!

Af Aviaya Sabine Hansen & Line Sølvhøj Jensen 4. januar 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Andreas Jessen fra ”Ludvig og Julemanden” har fået mange pigefans, efter sin rolle som Maximillian i årets julekalender. Og heldigt for dem, så er Andreas Jessen nemlig single!

Det er faktisk væltet ind med henvendelser fra piger, efter Andreas Jessen optrådte som Maximillian i "Ludvig og Julemanden". Og der er faktisk en chance for hans mange fans for at score ham, for Andreas Jessen er nemlig single. Men hvad er det egentlig, han falder for ved en pige?

- Det er ikke sådan, at jeg foretrækker en blondine frem for en brunette. Hun skal være passioneret, åben og imødekommende … og så skal hun kunne få mig til at grine, fortæller Andreas Jessen i et interview til Se & Hør.

Læs også: Andreas Jessen om piger og romantik.

Den romantiske type
Andreas Jessen beskriver sig selv som ret romantisk. Han kan godt lide at forkæle sin pige, og han fortæller, at det ikke behøver være med dyre rejser eller sådan noget, men at det sagtens kan være med helt almindelige ting som hjemmesmurte sandwich eller en tur på stranden.

Men selv om romantik og åbenhed betyder meget for Andreas Jessen, så er noget af det vigtigste for ham, at han kan stole på sin kæreste. Han fortæller, at der hurtigt kan opstå jalousi, hvis ikke man stoler på hinanden, så det er vigtigt for ham, at man har tillid til hinanden.

Læs også: Thomas Ernst og kærlighed og julegaver.

E du vild med Andreas Jessen, så kan du glæde dig til, at han spiller med i filmen "Hvidstengruppen", der har premiere til marts.

AndreasJessen

MegetMere