Kendte

Sommertips fra danske youtubere

Af Sisse Tvegaard Andersen 26. juli 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Få inspiration til den bedste sommer fra de danske youtubere.

Der er ikke længe, til sommerferien slutter, men så er det jo bare endnu vigtigere, at du får det allerbedste ud af de sidste uger. Er du i tvivl om, hvad du skal lave, hvad du skal spise eller hvordan du booster dit sommerhumør. Der er masser af inspiration at hente hos de seje danske youtubere, og her får du tre af deres bedste sommertips:

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Her er de mest populære youtubere i Danmark

Amanda Guldager

Amanda har den perfekte idé, hvis dit sommerhumør trænger til et løft.

- Vær sammen med nogle mennesker, du godt kan lide. Så kan I eventuelt samles på stranden om et bål og grille skumfiduser.

Læs også: Kristine Sloth: Jeg deler ikke alt på min kanal

Alexander Husum

Regner det i din sommerferie? Det er ikke noget problem for Alexander.

- Jeg er typen, der godt kan lide regn, og synes, at det er hyggeligt. Jeg holder mig typisk ikke indenfor, hvis det regner, da jeg synes, det er fedt at tage en køretur eller gå en tur i regnen.

Test dig selv: Hvilken slags YouTube-kanal skal du have?

Astrid Olsen

Sommeren er fuld af lækre snacks, men spørger man Astrid Olsen, er der kun én ting, der dur.

- Melon! Jeg er ligeglad med, om det er honningmelon, vandmelon eller en helt tredje. Jeg ELSKER simpelthen bare at skære en melon over på midten om sommeren og spise den direkte af skallen med en ske.

I galleriet her kan du lære, hvordan du bliver en stjerne på YouTube:

SådanbliverduYouTube-stjerne

- Det fede ved YouTube er, at du kan vælge lige det emne, du har lyst til, lige meget hvor fjollet det er. Beauty er kæmpestort, men jeg laver også videoer om at være teenager, om dating og skøre videoer, hvor jeg bare finder på noget sjovt.
- Folk elsker, når det føles autentisk og troværdigt, så husk at være dig selv. Hvis du kun går ind i det for at få succes, kommer du ikke til at få det.
- Da jeg startede, var mit kamera ikke det bedste, og jeg plejede at filme om aftenen med min bordlampe som den eneste belysning. Så mit råd vil helt klart være, at du optager med et kamera i okay kvalitet, og gør det om dagen med et naturligt lys fra et vindue.
- Det er vigtigt, at du uploader mange videoer, og gerne så ofte du kan. Det betyder også, at du bliver nødt til at elske at gøre det hårde arbejde, for du kommer til at klippe dine videoer selv, og det kan godt være et stort pres - så du skal helt klart have en passion for at lave videoer.
- Det kræver lidt tid og tålmodighed at blive en mester til at lave videoer, men YouTube er faktisk ret simpelt at bruge. Jeg er ikke lige så teknisk god som andre YouTubere, men jeg er selvfølgelig bedre end mine bedsteforældre. Når jeg har et teknisk problem, plejer jeg bare at søge på Google, og så får jeg som regel svar på mit spørgsmål.
- Selv om du kun har fem abonnenter, skal du huske at have fokus på dit publikum og lave godt indhold til dem. Så længe du har det sjovt med det, er det det eneste, der betyder noget.