youtube
Kendte

Her er de mest populære danske YouTube-kanaler!

Af Marie Søndergaard 16. juni 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Er din yndlings-YouTuber mon på listen?

Du følger helt sikkert flere af de store, danske YouTubere, men ved du egentlig, hvilke kanaler der er de allermest populære? DreamModels.dk har lavet en undersøgelse, hvor man har tjekket op på, hvilke danske YouTube-kanaler der er mest populære i forhold til følgere og views, og det er blevet til en lang liste med de 100 mest populære YouTube-kanaler i Danmark.

Læs også: 7 sjove YouTube-videoer, der giver dig grineflip

Ud fra listen kan man se, at mange af de kanaler, som vi er mest vilde med, er engelsksprogede, og at vi især elsker kanaler med underholdning (vlogs), gaming og musik. Det er gaming-kanalen KilooGames, der ligger øverst på listen! Vi kan nu også stadig godt lide de danske, og herunder har vi listet nogle af dine yndlings-YouTubere op, så du kan se, hvor de ligger på listen:

#17: Armin

#24: Eiqu Miller

#28: Kristine Sloth

#32: Rasmus Brohave

#40: Julia Sofia

#44: Naja Münster

#54: LouLiving

#73: Astrid Olsen

Du kan se hele listen over de 100 mest populære YouTube-kanaler HER.

Læs også: Her er den første YouTube-video nogensinde

Herunder kan du læse, hvordan du bliver en stjerne på YouTube!

SådanbliverduYouTube-stjerne

- Det fede ved YouTube er, at du kan vælge lige det emne, du har lyst til, lige meget hvor fjollet det er. Beauty er kæmpestort, men jeg laver også videoer om at være teenager, om dating og skøre videoer, hvor jeg bare finder på noget sjovt.
- Folk elsker, når det føles autentisk og troværdigt, så husk at være dig selv. Hvis du kun går ind i det for at få succes, kommer du ikke til at få det.
- Da jeg startede, var mit kamera ikke det bedste, og jeg plejede at filme om aftenen med min bordlampe som den eneste belysning. Så mit råd vil helt klart være, at du optager med et kamera i okay kvalitet, og gør det om dagen med et naturligt lys fra et vindue.
- Det er vigtigt, at du uploader mange videoer, og gerne så ofte du kan. Det betyder også, at du bliver nødt til at elske at gøre det hårde arbejde, for du kommer til at klippe dine videoer selv, og det kan godt være et stort pres - så du skal helt klart have en passion for at lave videoer.
- Det kræver lidt tid og tålmodighed at blive en mester til at lave videoer, men YouTube er faktisk ret simpelt at bruge. Jeg er ikke lige så teknisk god som andre YouTubere, men jeg er selvfølgelig bedre end mine bedsteforældre. Når jeg har et teknisk problem, plejer jeg bare at søge på Google, og så får jeg som regel svar på mit spørgsmål.
- Selv om du kun har fem abonnenter, skal du huske at have fokus på dit publikum og lave godt indhold til dem. Så længe du har det sjovt med det, er det det eneste, der betyder noget.

Læs mere om

MegetMere