Kendte

YouTuberen Kristine Sloth: Jeg deler ikke alt på min kanal

Af Louise Haack 15. januar 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Kristine Sloth er kendt for at være vildt ærlig på sin populære YouTube-kanal. Men der er altså nogle ting, som hun ikke har lyst til at dele med alle.

Det kan virke som om, at man kender Kristine Sloth vildt godt, hvis man har fulgt med på hendes YouTube-kanal i lang tid. Og man ved da også en hel del om den 17-årige pige fra Aalborg. For eksempel at hun har vildt stærke menstruationssmerter, og at hun engang er blevet mobbet.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Men det er altså alligevel ikke ALT, som Kristine Sloth deler med sine følgere, som hun kalder ”skatte”, på YouTube.

Læs også: De største stjerner på YouTube

- Jeg vil sige det sådan, at jeg ikke deler hele min person. Det er måske 70 procent af mig, som jeg deler på YouTube, og de sidste 30 procent holder jeg privat, for ellers er der jo ikke noget tilbage til de personer, der er i mit liv, siger hun og fortsætter:

- Det kan for eksempel være, hvis der sker noget i min familie eller som dengang, hvor jeg blev uvenner med en veninde, som jeg dog er blevet gode venner med igen. Det bliver bare lidt for privat, siger Kristine Sloth.

Læs også: Lær at lægge makeup via YouTube

Kristine Sloth har lavet over 100 videoer, siden hun startede sin YouTube-kanal i 2012, og hun er en af Danmarks mest populære YouTubere. Det fik hun blandt andet bevis på, da hun vandt to priser til Danmarks første YouTube-galla ”Guldtuben”, der blev afholdt i august sidste år.

Kristine Sloth bliver også nogle gange genkendt, når hun er ude at shoppe, og det er sjovt, synes hun - men det kan også godt være lidt overvældende, at der pludselig er folk, som genkender en på gaden.

Læs også: 16 seje danskere du skal følge på Instagram

- De føler jo, at de kender mig, men jeg ved ikke, hvem de er. Så nogle gange tænker jeg, at det kunne være rart bare at være Kristine Jensen i stedet for Kristine Sloth, fordi det ville være mere anonymt. Men så igen, jeg elsker jo det, jeg laver!, siger Kristine Sloth.

Er du vild med YouTube? Find ud af, hvem du skal følge i det her galleri:

DemskaldufølgeYouTube

Amerikansk-vietnamesiske Michelle Phan laver vildt seje beautyvideoer, og så laver hun nogle ret seje ”trend reports”, hvor hun gennemgår tidens hotteste trends. Følg hende her.
Bethany Mota er en amerikansk YouTube-blogger, der især laver seje DIY- og indretningsvideoer. Som barn blev hun mobbet meget, og mange af hendes videoer handler derfor om at sige fra overfor hate og mobbere. Følg hende her.
Amerikanske Connor Franta er umulig ikke at holde af, når man ser hans seje og sjove videoer om alt fra kærlighed til sketches. Følg ham her.
Kristine Sloth er den største YouTube-blogger i Danmark. Hun bor i Aalborg, og hun laver især mange videoer om skønhedsprodukter, men hun taler også en del om mobning og veninder. Følg hende her.
Tyler Oakley kalder sig selv for professionel fangirl. Han laver videoer om homoseksualitet, interviews med kendte og sjove indslag med andre videobloggere. Følg ham her.
Zoella, der i virkeligheden hedder Zoe Sugg, er en britisk YouTube-blogger, og hvis du har set bare en af hendes videoer, så ved du, at hun er vildt sjov og supersød. Hun laver alt fra shoppevideoer og makeup-guides til kæreste-tags med YouTube-bloggeren Alfie Deyes, som hun bor med. Følg hende her.
PewDiePie, der rigtigt hedder Felix og er svensker, var en af de første bloggere, der blev helt store på YouTube. Han laver flest videoer om spil og gamingkulturen. Følg ham her.
ThatcherJoe, der rigtigt hedder Joe Sugg, er bror til Zoella, men han er selv en vildt dygtig videoblogger! Han laver de sjoveste kendisparodier og nogle ret vilde udfordringsvideoer. Følg ham her.
Cassandra er en amerikansk beautyblogger, der blandt andet er kendt for sine modige videoer, hvor hun viser sin urene hud frem og viser, hvordan man dækker sine bumser. Følg hende her.
Alfie Deyes er kæreste med Zoella, men han har også sin egen YouTube-blog, PointlessBlog. Følg ham her.

MestLæste