Troye Sivan
Kendte

7 facts om Troye Sivan

Af Redaktionen 7. oktober 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Er du megafan af Troye Sivan? Så tjek lige, om du kender de her 7 facts!

Skrevet af Adda Bredal Hajdu og Astrid Santarelli

Han synger, han er skuespiller, og han har sin egen YouTube-kanal med over 4 millioner abonnenter. Troye Sivan er altså RET vild, og siden han spillede koncert i Danmark, er vi kun blevet endnu større fans af den unge australier. Han er jo både vildt cute, og så er han også helt nede på jorden og nem at snakke med.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Troye Sivan har det bedste svar til sit lækkede nøgenbillede

Hans debutalbum "Blue Neighbourhood" udkom i december 2015, og det er fyldt med personlige sange, som Troye Sivan selv har skrevet. Faktisk tog det ham over et år at skrive sangene!

Læs også: Bliv en stjerne på YouTube

Vi er ret sikre på, at verden kommer til at se meget mere til Troye Sivan i fremtiden, så hvorfor ikke lære ham lidt bedre at kende? Vi har samlet syv facts om den 21-årige australier lige her - og hvis du allerede ved ALT om Troye, kan du jo bare savle lidt over de syv lækre billeder, vi har fundet af ham ...

7factsomTroyeSivan

Troye Sivan
Troye er jøde. Det er ikke fordi, han er vildt religiøs, men han kan godt lide traditioner, og han synes, det er en god måde at være sammen med sin familie, når de ses til jødiske højtider.
Foto: All Over
Troye Sivan
Troye startede sin skuespilkarriere, da han var 14 år, hvor han spillede den unge Wolverine i ”X-men Origins: Wolverine”. Samme år spillede han titelkarakteren i filmen ”Spud”, som i dag er en filmserie på tre film.
Foto: All Over
Troye Sivan
Troye er homoseksuel, og det er noget, han er meget åben omkring. På valentinsdag i 2014 var han for eksempel med i en ”The Boyfriend Tag”-video, som YouTuberen Tyler Oakley lagde op på hans kanal.
Foto: All Over
Troye Sivan
Troye har udgivet fire EP’er med navnene ”Dare to Dream”, ”June Haverly”, ”TRXYE” og ”WILD”. Den første blev udgivet i 2007 og den sidste i 2015. I december 2015 udgav han også sit debutalbum ”Blue Neighbourhood”.
Foto: All Over
Troye Sivan
Troye har sin helt egen stil. Han kan godt finde på at møde op på den røde løber i et par pink genbrugsbukser, sin brors gamle bluse og lilla sneakers. Troye finder meget af sit tøj i de fedeste genbrugsbutikker, i de byer han kommer til, når han rejser rundt i verden.
Foto: All Over
Troye Sivan
Han er venner med Ariana Grande, og han har fortalt i et interview, at han har FaceTimet med hende, og at hun viste ham sine geder! De da mødtes til MTV Video Music Awards tog de en selfie sammen, som Ariana postede på sin Instagram-profil.
Foto: All Over
Troye Sivan
Troye har engang hjulpet en ung fan med at springe ud som biseksuel. Under et show i Washington D.C. rakte en fan en seddel op til Troye og spurgte, om han ville læse højt fra den. På sedlen stod der, at Kelly var biseksuel, og at hendes mor, som ikke vidste det, var blandt publikum.
Foto: All Over

Læs mere om