Kendte

Bliv en stjerne på YouTube

Af Luise Gregersen 29. januar 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Vil du gerne være en YouTube-kendis? Så følg vores tips til, hvordan du bliver opdaget på YouTube.

Der er vildt mange stjerner, der faktisk startede deres karriere på YouTube og blev opdaget af deres seere! Justin Bieber blev opdaget, da Scooter Braun og Usher hørte ham synge i sine YouTube-videoer. Stilikonet Elle Fowler startede sin karriere med en videoblog, hvor hun delte sine mode- og skønhedstips. The Janoskians blev opdaget på grund af deres sjove og vilde prank-videoer på Youtube!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Tag testen: Passer kendislivet til dig?

Selvom du måske ikke bliver verdenskendt som Justin Bieber eller The Janoskians, kan du stadig få rigtig mange følgere, og tjene lidt ekstra lommepenge på annoncering!

Vi har samlet de bedste tips til, hvordan du bliver en stjerne på Youtube!

Find ud af, hvilken slags stjerne du vil være
Hvis du vil være en stjerne, er det vigtigt, at du har noget helt unikt og interessant, der giver folk lyst til at følge dig på YouTube. Hvad brænder du for? Hvad er du god til? Er du en fantastisk sanger, kan du måske lave en YouTube-kanal med covernumre. Hvis du er vild med at lægge makeup, så skal du måske lave tutorials? Valget er dit, så længe du sørger for at lave noget, der gør dig glad.

Læs også: Lær at lægge makeuo via YouTube

Design din YouTube-kanal
Når du har bestemt dig for, hvilken slags videoer du vil lave, er det tid til at oprette din YouTube-kanal. Sørg for, at farverne passer til dig og det tema, du har valgt. Skriv en sjov beskrivelse af din kanal, så dem, der klikker sig ind på den, får lyst til at se dine videoer!

Lær at klippe
Hvis dine videoer er dårligt producerede, er chancen for, at nogen gider se dem, ret lille. Heldigvis findes der masser af apps, som du kan klippe dine videoer i, og de fleste er faktisk ret nemme at bruge! Leg med klipperytmer, overgange, filtre og underlægningsmusik, indtil videoen er præcis, som du vil have den. Det er faktisk vildt sjovt! Prøv for eksempel Viddy eller Magisto, der kan downloades gratis til din smartphone.

Læs også: Skønhed: 10 must-follow på YouTube

Del, del, del!
Der er milliarder af videoer på YouTube, så chancen for, at der er nogen, der tilfældigvis vælger at klikke på lige netop din video, er ikke stor. Men du kan vende statistikken til din fordel, hvis du sørger for at være aktiv på de sociale medier! Opret som minimum profiler facebook, twitter og Instagram, som du kun bruger til at dele dine YouTube-videoer. Lav opdateringer hver gang, du har lavet en ny video, og brug hashtags, der beskriver videoen.

Vær aktiv
Du bliver ikke en stjerne fra den ene dag til den anden, heller ikke på YouTube! Bliv ved med at uploade videoer mindst én gang om ugen, helst på bestemte ugedage, så dine følgere altid ved, hvornår de skal klikke ind på din kanal!

MestLæste