Skønhed

Skønhed: 10 must-follow på YouTube

Af Stine Nielsen 29. juli 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Få alle de bedste tips til makeup, hår, hud og negle fra de bedste YouTube-kanaler! Vi har samlet vores yndlings.

Det er superfedt at bruge YouTube, når du gerne vil sidde i fred og ro derhjemme og øve dine makeup-rutiner, eksperimentere med nail art, få inspiration til nye frisurer eller tips til god hudpleje. Derfor har vi fundet ti YouTube-kanaler, som måske er lige noget for dig!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Se også YouTube-videoerne: Få tjek på de fineste fletninger

Cutepolish

Hvis du er vild med nail art, så er det her YouTube-kanalen for dig! Cutepolish har supermange videoer med kreative og flotte designs, som du kan lave derhjemme. Her kan du for eksempel se, hvordan du laver negle med neon dyreprint!

Simple Nail Art Designs

Denne kanal er god til dig, som gerne vil lave nail art, som er mere simpelt og nemt at gå til. Et godt alternativ til Cutepolish, hvis du er nybegynder!

Luxy Hair

Vil du gerne have en superprofessionel kanal med hår-tutorials? Så klik ind på Luxy Hairs YouTube-kanal!

Bebexo

Bebexo laver de fineste hår-tutorials, som bliver forklaret rigtig godt og er nemme at efterligne, når man har set videoen igennem. Prøv for eksempel denne fine frisure:

LetzMakeup

Kan du lide at eksperimentere med makeup - og tør du kaste dig ud i nogle lidt vildere looks? Så tjek videoerne på Letzmakeups kanal.

Makeupfreeek

Til helt almindelige basic-tips om makeup er Makeupfreeek et rigtig godt valg. Se for eksempel her, hvordan du former dit ansigt med makeup:

Cassandra Bankson

Cassandra Bankson blev en stjerne på YouTube, efter hun lagde en video ud, hvor hun viste sit akne-ramte ansigt. Cassandra er vildt god til at lægge makeup - især hvis du kæmper med uren hud og bumser, er dette kanalen for dig!

Annie's Beauty Life

Annie er supergod til at vise i detaljer, hvordan du lægger en god makeup trin for trin. Tjek også hendes hår-tutorials!

Missglamorazzi

Vil du gerne have en overordnet beauty-kanal, som både viser nye produkter til hudpleje, makeup og giver dig tips til outfits? Så tjek missglamourazzi!

The Beauty Department

Denne kanal er god til bade hår og makeup, og selveste Lauren Conrad er med i en del af videoerne. Se blandt andet, hvordan du får Laurens bølgende hår:

MestLæste