nøgenbillede
Kendte

Troye Sivan har det bedste svar til sit lækkede nøgenbillede

Af Marie Søndergaard 19. september 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Det er ret overskudsagtigt at kunne reagere sådan her, når ens nøgenbillede er blevet lækket.

Det er IKKE okay at dele et nøgenbillede af andre. Det ved de fleste, men alligevel sker det – også især for de kendte. Denne gang er det Troye Sivans tur, for et lækket selfie af ham, hvor han er nøgen, har floreret på nettet. Det må virkelig være surt, men derfor var Troyes modsvar da også en smule overraskende:

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Teen sagsøger Facebook efter nøgenbillede

Beskeden er en screenshot af Troyes samtale med sin manager, hvor han gør grin med, at han da ser godt ud på billedet. Det er dejligt, at Troye prøver at tage det med et smil, men i et andet tweet bliver han mere alvorlig og opfordrer til, at man ikke deler nøgenbilledet af ham.

Læs også: Sådan har Zac Efron det med at være nøgen på film

Hvad synes I om Troyes måde at håndtere det på?

Herunder kan du læse, hvordan du passer på dig selv, når du flirter online!

Pasdigselv,nårduflirteronline

Flirter du med en, du ikke kender i virkeligheden? Så skal du være ekstra opmærksom på at beskytte dig selv. Selv om du kender hans fulde navn og har set billeder og måske endda video af ham, er der nemlig stadig en risiko for, at noget kan gå galt. Hvis I aftaler at mødes i virkeligheden, så tag en veninde med for en sikkerhedsskyld.
Shutterstock
Du skal aldrig afsløre din adresse, hvor du går i skole eller andre følsomme oplysninger om dig selv til nogen, du ikke kender. I kan nemlig sagtens flirte og chatte sammen uden at vide de ting om hinanden, og det er langt bedre at være på den sikre side!
Shutterstock
Når du skal til at sende ham billeder eller en video af dig selv, så kan du stille dig selv spørgsmålet: ”Ville jeg være okay med det, hvis andre så det her?” Hvis svaret er nej, så lad være med at sende det, for der er altså bare en risiko for, at det bliver set af andre, når det først bliver sendt af sted via nettet – også selv om du kender personen i virkeligheden. Det virker uskadeligt i øjeblikket, men tænk hvis dine billeder pludselig bliver spredt.
Shutterstock
Det er skønt at flirte på nettet, fordi man nogle gange finder mod til at skrive noget, man måske ikke havde sagt i virkeligheden - men der kan også være ulemper ved det. Der kan nemlig nemt opstå misforståelser, når man ikke kan se personens ansigtsudtryk imens, så husk at tænke over, hvad du skriver, og hvordan det kan opfattes af andre.
Shutterstock
Det er intet galt i at kigge hans profiler igennem, og få et overblik over hvem han er, men sørg for at undgå pinlige stalker-kiks. Det er nemlig ret tydeligt, hvad du har gang i, hvis du pludselig liker et flere års gammelt billede eller siger noget, du kun ved på grund af dit stalkeri.
Shutterstock

Læs mere om