Det sker

5 fede websites du skal tjekke ud

Af Thomas Flindt 4. juni 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvert år uddeles der priser til de fedeste websites. Vi har fundet fem nye favoritter – tjek dem ud her!

Internettet rummer uendeligt mange websites om alt mellem himmel og jord. Hver dag popper der nye og kreative websites op, og hvert år bliver de allerbedste websites kåret til Webby Awards. Men hvilke er superfede og værd at tjekke ud?

Tjek også: 10 sjove video-trends på nettet

Vi har kigget de mange vindere og nominerede igennem og fundet fem fede websites, I helt sikkert skal tjekke ud.

Læs også: 12 gode apps du skal prøve.

Hvilket website er jeres favorit?

6nyewebsites

www.squarespace.com Hot: Drømmer du om at lave dit helt eget og supercool website? Så er SQUARESPACE lige noget for dig! Det er nemlig supernemt at komme i gang, og sitet giver mange gode råd og ideer. Not: Det koster minimum 50 kroner om måneden at have sit eget website hos SQUARESPACE. Mon far vil betale?
www.rdio.com Hot: Rdio er en supernice musikafspiller, der minder meget om Spotify. Det er helt gratis, og musikudvalget er enormt – også inden for danske artister. Og så synes vi, at designet er meget enkelt og lækkert. Not: Tjaa, hvad skal vi sige? Der er faktisk ikke noget dårligt ved Rdio!
www.grammarly.com Hot: Er du klar til at score topkarakterer i skriftlig engelsk? Nu er det nemlig slut med dumme stave- og grammatikfejl. Med grammarly.com kan du kopiere hele din engelske stil ind i tekstboksen og få den rettet. Det er smart! Not: Det er jo lidt snyd, men hvis du bruger tid på det, kan du jo lære af dine fejl.
duolingo.com Hot: Og nu vi er ved fremmedsprog, så kan vi ikke komme uden om DuoLingo. Websitet lærer dig nye sprog eller hjælper dig med at blive bedre til et, du allerede har i skolen. Det er ret sjovt at klare opgaver og dyste mod sine venner, og så er det jo vildt nice at kunne tale flere sprog. Not: Hele sitet er på engelsk, og derfor er det ubrugeligt, hvis du ikke kan læse og forstå engelsk.
www.humansofnewyork.com Hot: Supersej blog, der følger og fortæller historier om almindelige mennesker i New York. Der er mange kloge råd og søde, små historier fra hverdagen i ”The Big Apple”. Not: Websitet kan blive kedeligt i længden, og det er ikke noget, som skal tjekkes hver dag.
winners.webbyawards.com/2013 Er du også vild med at finde nye og spændende websites? Så tjek hele Webby Awards-listen ud – der er lidt for enhver smag!

MestLæste