Det sker

10 sjove video-trends på nettet

Af Thomas Flindt 30. april 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Der er vildt mange sjove videoer på nettet, og nogle af dem er blevet så populære, at de har starter en online-trend – se de 10 sjoveste trends her!

Vi elsker at se skøre, søde og sjove videoer på nettet af alt muligt mærkeligt. Nogle sjove videoer er så populære, at de starter en online-trend, og snart vrimler YouTube, Vimeo og andre video-sites med sjove videoer magen til.

Har du set videoen: Muri og Mario laver sjov

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Så savner du et godt grin? Så læs med her, vi har nemlig fundet 10 af de sjoveste online-trends her:

Sjove grin

Et godt grin smitter bare helt vildt meget! En af de sjove videoer er denne, hvor folk med sjove grin, griner af folk med sjove grin. Kan du se videoen uden at grine?

Geder der lyder som mennesker

Nogle mennesker har fundet ud af, at geder godt kan lyde som os. Det har de filmet og lagt på nettet, og nogen har endda klippet lydene ind i populære sange. Det er vildt sjovt - se bare her!

Slap, lick, fondle

Komikeren Daniel Tosh fandt i sit show "Tosh.0" på sin egen leg "Slap, lick, fondle", som oversat betyder "slå, slik, grams". Den mærkelige leg blev aldrig rigtig populær, men det blev videoen af de få, som turde prøve den af til gengæld. Se den her.

Læs også: Top 10 - De bedste filmkys

Harlem Shake

Det var ikke mange, der kendte Bauers "Harlem Shake", før at sangen blev brugt til at lave de mærkeligste dansevideoer. Vi Unge lavede også en "Harlem Shake" med Frikvarter og Streetboys - tjek den her!

Spiste alt slikket

Talkshow-værten Jimmy Kimmel er god til at få sine seere til at sende ham videoer af ting, han finder på. Sidste Halloween opfordrede han alle forældre til at lave en video, hvor de fortalte deres børn, at de havde spist alt deres slik. Det kom der nogle sjove videoer og reaktioner ud af - se bare her.

Tjek galleriet: Hollywoods ulykkelige kærlighed

Megadårlige auditions

Lige så meget som vi elsker nye musiktalenter i shows som "X Factor", "Idols" og "Talent", så elsker vi også alle de kiksede, skøre og dårlige auditions. Der er derfor kommet trend i at lægge de allerdårligste videoer på nettet. Hvad synes I om ham her?

Fake filmtrailers

Kreative mennesker har taget en filmtrailer og lavet den helt om - på den sjove måde. Det er ret griner!

Læs også: 10 vilde facts om K-pop

Søde babyer

Vi elsker søde baby-videoer, hvor de griner, leger eller laver sjove ansigter. Det er vi heldigvis ikke de eneste, der gør, så YouTube vrimler med dem. Her er en af vores favoritter.

Sjove pranks

Vi tør vædde med, at du har prøvet at tage fusen på dine veninder mindst én gang - det har vi i hvert fald. Men selv om vi selv synes, vi har været ret kreative, så bliver vi overgået for vildt på nettet. Tjek bare denne video!

Hjemmelavede musikvideoer

Carly Rae Jepsens "Call Me Maybe" var nok aldrig blevet så populær, hvis ikke det var fordi, at vildt mange lavede deres egen musikvideo til sangen. Og Carlys sang er ikke den eneste, som er blevet populær at bruge i hjemmelavede musikvideoer - den trend stopper aldrig.

Læs også: Her er Justin Biebers efterfølgere

MestLæste