Kendte

15 eksklusive facts om Taylor Lautner

Af Sisse Andersen 4. november 2011
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Han er tidligere verdensmester i karate, har kysset med Taylor Swift og flasher de vildeste mavemuskler som Jacob Black i »Twilight«. Er du også lidt forelsket i Taylor Lautner? Hvis ikke, så bliver du det nu.

Er du helt pjattet med Taylor Lautner? Så gør dig klar til at få 15 sprøde facts om "Twilight"-hottien!

Læs også: Sandt eller falskt om Taylor Lautner.

1. Inden Taylor Lautner fik rollen som Jacob Black i »Twilight«, havde han aldrig hørt om bøgerne. Så han blev lidt overrasket, da han opdagede, at serien havde så mange dedikerede fans.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

2. Taylor Lautner begyndte at dyrke kampsport som seks-årig, men da han var 13, var han nødt til at vælge mellem sporten og skuespillet, og han valgte at satse på filmkarrieren. Det er vi ret glade for!

3. For at forberede sig på at spille indianer tog han til Portland og mødte nogle ægte Quileute-indianere, og Taylor Lautner fortæller, at fandt ud af, at de er fuldstændig ligesom ham: Vilde med sport og piger.

4. Han støtter fodboldholdet Michigan Wolverines.

5. Taylor Lautner havde en langhåret paryk på, da han spillede Jacob Black, og den kløede virkelig meget, og han fik hele tiden håret i munden, når han spiste frokost.

Test dig selv: Er du Taylor Lautner-ekspert?

6. Hans drømmerolle er Matt Damons rolle i Bourne-filmene.

7. Han har danset hiphop i gruppen LA Hip Kids.

8. Taylor spiller fodbold og baseball i sin fritid.

9. Taylor Lautners far har sagt, at han ikke må have kærester, før han fylder 28 år! Hmm...

Læs også: "Twilight": Cullen-familien forbliver venner.

10. Han spillede sangerinden Cassi Thomsons kæreste i musikvideoen til hendes nummer »Caught Up In You«.

11. Han startede på Valencia Junior High i 2008, men det viste sig hurtigt, at han var så dygtig, at han kunne springe det meste af gymnasiet over, så nu tager han en gang imellem timer på universitetet.

12. Der har gået rygter om, at Taylor datede Selena Gomez, mens de begge to var i Canada for at optage film. De påstår begge to, at de bare var gode venner, men Selena Gomez har indrømmet, at de brugte ret meget tid sammen, og at det måske var blevet til mere, hvis ikke paparazzier og medier var gået så meget amok over det.

13. For at kunne spille Jacob trænede han to timer hver dag med en personlig træner, og det endte med, at han tog 18 kilo på, hvoraf de fleste var muskler! Han gik fra en størrelse small til en størrelse large og måtte skifte det meste af sin garderobe ud.

Læs også: Hemmeligheder om "Twilight".

14. Han synes, at varulven var det sejeste at spille i "Twilight", fordi det var en udfordring at skulle gå rundt og se ud, som om han havde lyst til slå folk ihjel.

15. Hans yndlingsfilm er »Iron Man«, og han elsker tv-programmerne »American Idol« og »So You Think You Can Dance?«.

TaylorLautner

MestLæste