Kendte

Twilight: Cullen-familien forbliver venner

Af Line Sølvhøj Jensen 27. oktober 2011
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Ashley Greene og Robert Pattinson tog sammen til et event i forbindelse med ”Twilight: Breaking Dawn del 1”, og Ashley Greene insisterer på, at de skal bevare venskabet.

Cullen-familien i "Twilight"-sagaen har knyttet et helt særligt bånd under optagelserne, og Ashley Greene er en af dem, der vil gøre alt for, at deres venskab fortsætter, nu hvor optagelserne er slut.

Læs også:
Ashley Greene nyt ansigt for DKNY.

I går var Ashley Greene og Robert Pattinson til et fanevent i forbindelse med premieren på "Twilight: Breaking Dawn del 1". Ashley Greene og Robert Pattinson var samtidig ude at spise med nogle venner. Der blev samtidig tid til, at Robert Pattinson kunne få taget billeder sammen med nogle fans foran deres hotel.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Test dig selv: Kunne du være en Cullen?

Ashley Greene og Robert Pattinson spiller søskende i "Twilight", og de har planer om, at de skal bevare deres tætte bånd sammen med resten af Cullen-familien. Ashley Greene har blandt andet planlagt nogle sociale aktiviteter, hvor de alle skal samles.

- Vi kommer til at have middage og spilleaftener. Hele denne oplevelse har været så speciel for os alle, og vi føler os som en familie. Vi vil forblive venner, og vi kommer bestemt ikke til at miste båndet, selv om vi ikke spiller sammen i nogen film længere, fortæller Ashley Greene.

Se også videoen: Bryllupsnatten i "Twilight: Breaking Dawn".

+

MestLæste