Skønhed

Zara Larsson: Her er mine beauty-vaner

Af Marie Søndergaard 20. april 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Der er rigtig mange tips og inspiration at hente fra den smukke sangerinde Zara Larsson.

Kunne du godt bruge et par nye idéer til dit makeup-look og dine beauty-vaner? Den svenske sangerinde Zara Larsson har indgået et internationalt samarbejde med Clinique, hvor de har lavet en ret sej, interaktiv video med fire forskellige versioner og looks af Zaras hit ”Lush Life”, og i samme forbindelse har 18-årige Zara også afsløret sine beauty-vaner!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Stjernernes skønhedstilståelser

Har du et signatur-look, eller kan du godt lide at skifte lidt?

- Jeg har for det meste eyeliner på. Hvis jeg selv lægger makeup, så er det en lang, tyk eyeliner. Jeg kan godt lide bronze nuancer, så jeg er ikke så vild med for lyse eller pink farver.

Hvor finder du beauty-inspiration?

- Det gør jeg hos mine idoler, Rihanna og Beyoncé. Rihanna er bare indbegrebet af sjov, for hun skifter look hver dag. Du ved aldrig, hvad Rihanna har tænkt sig at have på, eller hvordan hun vil bære det, og jeg kan godt lide, at hun er så uforudsigelig. Hun er en kæmpe inspiration for mig, når det kommer til mode, stil og looks.

Læs også: De 10 skønhedsbud

Hvordan ser din makeup-rutine ud?

- Jeg starter med primer og så foundation, contouring og highligther. Så lægger jeg lidt pudder, så jeg ikke skinner for meget. Når det er gjort, kan jeg godt lide at eksperimentere med øjenskygge og forskellige farver på læberne.

Har du nogle særlige beauty-tips, du altid benytter dig af – især når du er på scenen? Hvordan får du din makeup til at holde?

- Det handler om fugt til huden. For nogle år siden gik jeg ikke så meget op i at passe på min hud, fordi jeg var 12 år, og min hud var fejlfri. Men da jeg blev ældre og begyndte at få bumser, begyndte jeg at tage mig af min hud. Min rutine er ret simpel: Jeg vasker mit ansigt hver dag, fjerner min makeup, skrubber og fugter.

Se Zara Larssons og Cliniques interaktive video her.

Læs flere beauty-tips fra stjernerne herunder!

Stjernernesskønnebeautytips

- Jeg vasker altid mit ansigt, før jeg går i seng, og så bruger jeg en øjencreme.
- Solpudder er altid et hit!
Jeg lærte af min bedstemor, at mindre er mere – man skal aldrig have for meget makeup på, for så ser man overmalet ud.
- Min mor lærte mig et virkelig godt skønhedstip. Hun puttede olie eller mayonnaise i sine hårspidser, før hun gik i bad, så shampooen ikke udtørrede dem.
- Jeg har altid skeer liggende i fryseren til de morgener, hvor jeg ikke har fået søvn nok. Jeg putter dem på øjnene, og så fjerner de poser under øjnene.
- Jeg plejede at vaske mit hår hver dag, men for et par år siden lagde jeg mærke til, at det gjorde mit hår tørt og skrøbeligt, så nu vasker jeg det kun hver anden dag.
- Put lidt highlighter lige under dit øjenbryn, på kindbenene og, tro det eller ej, lige over læben.
- Krøl dine øjenvipper med en ske, hvis du ikke har en øjenvippebukker.
- Mine tre bedste tips er: Fugt, søvn og gør noget ud af dine øjenbryn. Det er de tre ting, jeg prøver at fokusere på i mit liv.
- Få bugt med hævede øjne ved at skære et par køleskabskolde kartofler i skiver. Lad skiverne trække i vand i et øjeblik, og læg dem på øjenlågene i 15 minutter. Det virker hver gang!
- Hvis du rammer ved siden af med din mascara, så dyp en vatpind i foundation, og brug den til at fjerne og skjule fejlen på samme tid.
- Hemmeligheden, bag min rene hud, er, at jeg renser, toner og fugter den hver dag.

MestLæste